Selgros si Transgourmet au donat haine si jucarii catre 27 de centre din Brasov

Selgros Transgourmet Bradet v1Angajatii Transgourmet si Selgros din Germania au colectat peste 1.200 de cutii cu haine, lenjerii de pat si jucarii pentru a le dona in Romania. Acestea au fost distribuite spre centrele de asistenta a persoanelor defavorizate din judetul Brasov de catre Selgros Cash&Carry Romania, impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov. Cele doua TIR-uri incarcate cu ajutoare au sosit la Brasov la mijlocul lunii octombrie si au fost preluate de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov.

Daniela Sima, Marketing Manager Selgros Cash & Carry Romania„Suntem membri activi ai comunitatilor din care facem parte si contribuim in fiecare an pentru ajutorarea celor mai putin norocosi. Impreuna putem face mai mult bine si ne bucuram sa avem in acest an sprijinul colegilor nostri de la Transgourmet si Selgros Germania”, a declarat Daniela Sima, Marketing Manager Selgros Cash & Carry Romania.

Ajutoarele au fost trimise catre 27 de centre din judetul Brasov, care au in ingrijire peste 600 de copii. Odata cu receptionarea lor la CRS Bradet, ele au fost sortate pe sexe si grupe de varsta, iar prin intermediul sefilor de centre/administratorilor au fost transportate si distribuite beneficiarilor din fiecare centru.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.