SemiMaraton Sibiu: 18.255 de lei pentru un loc de joaca in satul SOS din Cisnadie

loc-nou-de-joaca_sat-sos-cisnadieSOS Satele Copiilor Romania a inaugurat in satul SOS din Cisnadie un loc de joaca pentru copiii din asociatie si pentru cei din comunitatea apropiata. Evenimentul a fost posibil datorita implicarii si sustinerii tuturor celor care au alergat in primavara acestui an la strangerea de fonduri organizata in jurul competitiei SemiMaraton Sibiu 2016. Suma totala care a fost stransa in urma evenimentului, pentru reabilitarea si innoirea locului de joaca a fost de 18.255 lei.

“Le multumim inca o data tuturor celor care au alergat la maraton, celor care au donat pentru locul de joaca si celor care ne sunt prieteni si de-ale caror incurajari si suport avem nevoie in permanenta. Locul de joaca arata impecabil, avem pana si o tiroliana!”, a declarat Florin Hariga, Director Program SOS Satul Copiilor Cisnadie.

Cei 67 copii din programul SOS Cisnadie s-au bucurat, pentru prima data, de leaganele noi si s-au distrat intr-un spatiu modern si sigur.

La inaugurare au participat toti copiii, personalul SOS, dar si o mare parte din sustinatorii si sponsorii proiectului: companiile Somarest Cisnadie, Hilton Sibiu, Takata, Marquardt, Continental, Allianz- Tiriac Asigurari,voluntarul Alin Seceta, precum si cei mai infocati alergatori pentru cauza SOS. De asemenea, au fost prezenti si organizatorii evenimentului SemiMaraton Sibiu 2016 sireprezentanti ai Fundatiei Comunitara Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.