Seminarul Comunitatii de CSR reuneste importanti specialisti din domeniu

CSR Media Network organizeaza marti, 5 noiembrie, Seminarul Comunitatii de CSR, eveniment la care participa specialisti si comunicatori de la unele dintre cele mai importante companii din tara. Intalnirea se va derula intr-o atmosfera informala, fiind incurajate discutiile intre toti participantii, atat speakeri, cat si invitati. Vor fi luate in discutie probleme de interes pentru comunitatea autohtona de CSR, topicul intalnirii fiind realizat pe baza principalelor teme de interes ridicate de companii. Astfel, despre ce strategii trebuie sa aplice companiile pentru a-si implica proprii angajati in actiuni de responsabilitate sociala si despre proiecte de CSR de succes vor impartasi experienta lor Veronica Dogaru – Corporate Communications Manager Orange Romania, Mona Nicolici – Manager Sustenabilitate in cadrul Petrom Romania si Lavinia Toma – Head of Corporate Communications al Henkel Romania.

“Evenimentul vine sa raspunda unei nevoi concrete, legate de crearea unei Comunitati active a Specialistilor si Comunicatorilor de CSR, indiferent de domeniul de activitate al companiei pe care o reprezinta. Totodata, seminarul isi propune sa creeze dezbateri si sa aduca raspunsuri in randul Specialistilor de CSR din firmele romanesti”, a declarata Lacramioara Botezatu, Project Manager al CSR Media Network.

In panelul despre Sponsorizare /Filantropie versus CSR vor sustine prezentari si vor crea dezbateri Cristina Horia, Director Executiv Fundația Sensiblu, Amalia Fodor, Director Executiv Fundația Orange, Ioana Szatmari, Coordonator programe CSR – Asociația pentru Relații Comunitare si Dana Dobrescu, Communications Manager Unilever South Central Europe.
Subiectele legate de Sustenabilitate si strategie de afaceri vor fi prezentate de catre Camelia Săvoiu – CSR & PA Manager Lafarge, Elena Badea – Head of Marketing & PR Ernst & Young, Cristina Bălan – Independent Consultant, Tudosie Menotty – PR Assistant & CSR Aqua Carpatica si Laura Florea – Managing Partner Point Public Affairs.
O alta tema importanta a Seminarului vizeaza modul de Comunicare a Proiectelor de CSR catre publicul larg. In acest panel va sustine si argumenta cele mai bune mijloace si solutii de comunicare Hortensia Năstase – Managing Partner Golin Harris si vor impartasi din experienta lor profesionala Marian Crăciun, jurnalist la Gadget & Trends Magazine si Cristian China-Birta blogger Chinezu.eu
Seminarul este sustinut de companiile Orange Romania, Henkel si Aqua Carpatica.

Evenimentul se adreseaza  Responsabililor de CSR din companii, Specialistilor în Comunicare & Corporate Affairs, Specialistilor in Marketing si Resurse Umane si Managerilor care doresc sa afle noutatile din domeniul Responsabilitatii Sociale.
Mai multe informatii puteti afla AICI

Articole similare...

1 Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.