Semneaza 2% si schimba viata batranilor uitati de lume!

Pana pe 25 mai, toti cei care doresc sa sprijine batranii singuri o pot face directionand 2% din impozitul pe venit catre Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. In acest fel, peste 500 de varstnici singuri vor avea pe cineva aproape si sprijinul practic de care duc lipsa. In cazul programului Niciodata Singur, valoarea unui formular 2% semnat acopera un cos de alimente de baza pentru o persoana varstnica singura greu deplasabila si cu nevoi sociale, o masa festiva de Paste alaturi de alti batrani singuri si de voluntarii Fundatiei sau o iesire anuala intr-o excursie organizata de Fundatie. In anul precedent, programul Niciodata Singur, bazat pe solidaritate intergenerationala, a sustinut 400 de varstnici singuri, la domiciliu acestora si in centrele de batrani din Bucuresti, Ilfov si Braila.

“Fundatia Principesa Margareta a Romaniei crede in sentimentul de solidaritate al oamenilor fata de semenii lor. Fiecare dintre noi detine puterea de a produce o schimbare in bine prin directionarea a 2% din impozit catre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei. Este o alegere inteleapta si inseamna un gest de solidaritate, un gest care conteaza!”, spun reprezentantii organizatiei.

Formularul 2% trebuie completat si depus la administratia financiara de domiciliu, personal sau prin posta, pana la data de 25 mai 2013.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.