SENSIBLU investeste peste 170.000 de euro pentru sanatatea pacientilor din Prahova

Sensiblu a donat Spitalului de Obstetrica si Ginecologie si celui de Pediatrie din Ploiesti aparatura medicala si mobilier in valoare de peste 170.000 de euro. Donatiile s-au facut pe parcursul lunilor septembrie si octombrie.

„Orice parinte stie cat de importanta e sanatatea copiilor. De aceea, Sensiblu a derulat de-a lungul timpului numeroase campanii prin care am ajutat copiii din intreaga tara. Suntem bucurosi ca am reusit sa imbunatatim conditiile de spitalizare ale micilor pacienti de la Spitalul de Pediatrie. Prin donatia de la Spitalul de Obstetrica Ginecologie speram sa contribuim la mentinerea sanatatii pacientelor din intregul judet. Suntem  constienti de faptul ca de sanatatea femeilor, in special a viitoarelor mamele, depinde in mare masura sanatatea copiilor nostri si a intregii comunitati. Speram ca pacientele sa beneficieze din plin de tehnica de ultima generatie care le este pusa la dispozitie. Sensiblu si grupul A&D Pharma vor derula in continuare proiecte similare, in beneficiul pacientilor”, a spus Robert Popescu, Chief Executive Officer Sensiblu.

Investigatii medicale de ultima ora la Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti a fost dotat cu un ecograf de ultima generatie, datorita caruia pacientele din judetul Prahova beneficiaza de investigatii medicale de ultima ora. Ecograful Voluson E8 permite realizarea tuturor tipurilor de examinări ecografice, atat obstetricale cat si ginecologice, inclusiv ecografie mamara.

Datorita rezolutiei inalte a aparatului se pot obtine imagini ale inimii fetale cand fatul are dimensiunea unui deget. Aparatul este dotat cu softuri ce permit evaluarea cu finete a sarcinii in functie de trimestru sau de organ: softuri dedicate pentru urmarirea evolutiei fatului pe intreg parcursul sarcinii, sau pentru ecografia de cord fetal, softuri de evaluare a craniului fetal, etc.

“Ecograful multidisciplinar Doppler 3D/4D este liderul in materie de ecografe dedicate examinarilor de obstetrica ginecologie. Combina calitatea exceptionala a imaginii cu tehnologii unice de prelucrare a volumelor, permitind diagnosticul si luarea deciziei terapeutice chiar si in  cazuri complexe, cu risc crescut. Cu ajutorul unor softuri si tehnologii precum 4D avansat, mod tomografic, dar si altele, permit depistarea unei game largi de malformatii fetale (cord, osteoarticular, genitourinar, digestiv etc). In perspectiva il vom utiliza si la examenul sanului dar si pentru recoltarea de lichid amniotic pentru amniocenteza” explica Dl. Dr. Calin Boeru, Managerul Spitalului de Obstetrica Ginecologie Ploiesti.  Anual, la acest spital au loc peste 5.000 de nasteri.

Conditii mai bune pentru copiii internati la Spitalul de Pediatrie

In urma donatiilor Sensiblu, Spitalul de Pediatrie din Ploiesti beneficiaza de 45 de paturi si saltele noi, de noua aparate de aer conditionat si nebulizatoare absolut necesare pentru tratamentul celor mici.

„Donatia facuta de Sensiblu a imbunatatit microclimatul si conditiile hoteliere ale sectiei de copii mari, crescand gradul de satisfactie al pacientilor si apartinatorilor”, a spus dr. Vasile Oresta, Managerul Spitalului de Pediatrie din Ploiesti.

Despre Sensiblu

Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii sub un brand. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 280 de farmacii din 61 de orase, este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.