Siemens finanteaza cu 10.000 euro refacerea parcului central din Buzias, distrus de furtuna

Parc BuziasCompania Siemens, care detine o fabrica in Buzias, va dona 10.000 euro pentru ecologizarea, plantarea de copaci si reabilitarea mobilierului din parcul central al orasului. Prin aceasta contributie, Siemens doreste sa sprijine comunitatea in care isi desfasoara activitatea de circa 15 ani.

Lucrarile urmeaza sa ia startul luna aceasta si se vor intinde pe o perioada de trei luni, fiind derulate de Primaria orasului Buzias.

Compania Siemens este prezenta in Buzias de 15 ani. Suntem o organizatie care genereaza valoare, atat pentru clienti si parteneri, cat si pentru angajatii nostri si societate in ansamblu. A contribui la refacerea zonei centrale a orasului este un pas natural, in contextul implicarii noastre pe termen lung in comunitate”, a declarat Nicolae Baditoiu, directorul fabricii Siemens din Buzias.

Fabrica Siemens din Buzias este prima unitate de productie deschisa de Siemens in Romania, fiind inaugurata in 2002. Aici sunt produse motoare sincrone pentru utilaje industriale, componente si sisteme de racire pentru tipurile de motoare lineare si Torque, cu aplicare in sisteme de actionare directa, dar si motoare asincrone. Astazi, fabrica ocupa circa 3.300 mp si are peste 150 de angajati.

Compania Siemens opereaza in Romania 4 fabrici, in Sibiu si in Buzias, si 4 centre de cercetare-dezvoltare situate in Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca. In total, numarul angajatilor Siemens din Romania a ajuns, la finalul anului fiscal 2016 , la 1.936 de persoane.
Compania a deschis primul birou din Romania in 1905, sub denumirea “Societatea Romana de Electricitate – Siemens Schuckert Societate Anonima”.

Sursa Foto: Primaria Buzias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.