SIKA Romania a sustinut cu 40.000 de euro renovarea centrului UPSV din Brasov

Sika_UPSVSika Romania continua implicarea in proiecte sociale venind in sprijinul organizatiei „Un Pas Spre Viitor – UPSV”. Astfel, compania s-a implicat, in ultimii doi ani, in renovarea centrului UPSV din Brasov prin donarea a produse si servicii de constructii in valoare de peste 40.000 de euro. Organizatia „Un Pas Spre Viitor” detine singurul centru de integrare sociala din Brasov, unde tinerii orfani ce nu mai pot locui in centrele de plasament din cauza varstei pot primi sprijin pentru a deveni independenti si pentru a gasi un loc de munca. In plus, la nivel emotional, tinerii pot gasi in cadrul centrului UPSV sprijin pentru o dezvoltare sociala normala. In acest moment, in cadrul centrului din Brasov, UPSV asigura suport pentru 19 tineri.

Laurentiu Stefanescu, Director General al Sika RomaniaAm fost foarte impresionati de eforturile organizatiei UPSV Brasov de a veni in sprijinul tinerilor orfani care, odata cu atingerea varstei de 18 ani, nu mai pot locui in centrele de plasament pentru minori. Credem in obiectivele acestei organizatii si, astfel, inca din 2013, am luat decizia de a fi aproape tinerilor care merita un viitor mai bun si o integrare fireasca in societate si, implicit, in campul muncii”, a declarat Laurentiu Stefanescu, Director General al Sika Romania.

Dincolo de implicarea in renovarea centrului UPSV, Sika Romania a fost alaturi de tinerii orfani si in perioada Sarbatorilor, oferindu-le cadouri si suport financiar. Astfel, prin toate aceste initiative, Sika Romania, alaturi de fundatia UPSV, face un pas important in sustinerea unei comunitati locale ce reprezinta doar o mica parte din cei peste 60.000 de copii orfani dependenti de suport din partea statului.

Sika Romania nu este la prima initiativa de acest fel. De-a lungul ultimilor ani, compania a oferit sprijin si in cadrul altor proiecte derulate de SOS Satele Copiilor sau YANA (You are not alone!).

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.