Siniat Romania a sustinut Asociatia “De-a Arhitectura” in cadrul campaniei “Case Ciripite”

SiniatSiniat Romania a sprijnit campania “Case Ciripite”, initiata de asociatia “De-a arhitectura”, in vederea promovarii arhitecturii in scolile din Romania. Campania de strangere de fonduri “Case Ciripite”, in urma careia au fost licitate 16 case inedite de pasari, are scopul de a sustine cursuri de specialitate – “De-a Arhitectura in orasul meu” si “De-a Arhitectura mini” unui total de 3.500 de elevi din 15 judete. Siniat a sponsorizat “Casa dintr-un lemn”, realizata de catre biroul de arhitectura ADNBA. Aceasta va fi expusa publicului la galeria de arta contemporana GalatecSiniat - Casa dintr-un lemna din Bucuresti, pana pe 13 februarie, urmand dupa aceasta data sa fie mutata la Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA din Sibiu.

Bogdan Tulbure - SiniatNe bucuram ca am avut ocazia de a fi alaturi de organizatia «De-a arhitectura» si sa sustinem proiectul «Case Ciripite» pentru al doilea an consecutiv. Consideram ca initiativele organizatiei au un rol semnificativ in formarea copiilor, intrucat contribuie la dezvoltarea creativitatii si preocuparii acestora pentru spatiul construit”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager, Siniat Romania.

“Casa dintr-un lemn” a fost creata special pentru codobatura, o specie de pasari care traieste aproape de apa si se cuibareste prin cotloanele de pe langa lacuri si rauri. Comportamentul cel mai specific al pasarii, de la care provine si numele acesteia, este balansarea cozii. Casuta licitata de catre Siniat a fost construita din lemn de nuc, tratat cu ulei de in si este sustinuta de un stativ format dintr-o talpa metalica.

Siniat urmeaza o strategie de responsabilitate sociala care pune accentul pe sustenabilitate si educatie, deruleaza proiecte si dezvolta produse cu impact pozitiv asupra societatii si a mediului construit, cu ajutorul unor parteneri de incredere.
Programul “Micul Montator” este initiat de catre Siniat Romania si indreptat catre elevii din colegiile tehnice care doresc sa se specializeze in domeniul montajului sistemelor de gips-carton.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.