Siniat Romania premiaza creativitatea studentilor la arhitectura

siniatSiniat Romania, producator si furnizor de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, premiaza creativitatea studentilor la arhitectura din cadrul Facultatii de Urbanism si Arhitectura din Chisinau, printr-un concurs intitulat Shaping the way people build. Concursul se desfasoara pana pe 11 mai 2015, iar pe data de 29 mai vor fi desemnati cei trei castigatori. Concursul Shaping the way people build se adreseaza studentilor din anul III si IV si are ca tema propunerea unui proiect de executie pentru plafonul suspendat din gips-carton amplasat in fata Decanatului FUA Chisinau.siniat2

tulbure.siniatColaborarea cu Facultatea de Urbanism si Arhitectura din Chisinau reprezinta o componenta importanta a implicarii noastre in sistemul de invatamant superior, implicare prin care dorim sa oferim studentilor posibilitatea de a se afirma si de a prezenta proiectele lor creative. Concursul Shaping the way people build este o oportunitate pentru studentii din Chisinau de a-si demonstra talentul si de a-si pune amprenta pe o cladire reprezentativa pentru oras. Propunerea de pe primul loc va sta la baza executiei plafonul amplasat in fata Decanatului FUA Chisinau”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat Romania.

Lucrarea de executie a plafonului suspendat din gips-carton amplasat in fata Decanatului FUA Chisinau va avea la baza propunerea castigatorului de pe primul loc si se va executa cu sistemele de gips-carton Siniat. Toate lucrarile inscrise in concurs vor face parte din expozitia temporara organizata in cadrul facultatii, iar trei cele mai creative propuneri vor fi premiate cu tablete si abonamente la o revista de specialitate pe o perioada de trei, sase luni sau de un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.