Sistemul Coca-Cola in Romania sustine lupta impotriva COVID cu 200.000 de euro

coca -cola 200 000 euro(1)Cele doua companii care reprezinta Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC Romania) au donat 100.000 de euro Crucii Rosii Romane.

Fondurile vor fi utilizate pentru achizitia de echipamente medicale si  materiale necesare in aceasta perioada, pentru a preveni infectia cu Coronavirus: masti de protectie, sapun, dezinfectant de maini, servetele si alte produse de igiena. Acestea sunt destinate spitalelor si centrelor de carantina din tara.

Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC Romania au donat si o cantitate semnificativa de bauturi, in valoare de aproximativ 100.000 de euro. Produsele  acopera necesarul pentru o luna al spitalelor de boli infectioase din tara specializate in tratarea Covid-19 si al centrelor de carantina. Bauturile vor ajunge la personalul medical si auxiliar, pacienti si cei gazduiti in centrele de carantina cu sprijinul filialelor de Cruce Rosie din toata tara.

Contributia Sistemului Coca-Cola sustine eforturile autoritatilor romane de combatere a efectelor pandemiei COVID-19, ajutand misiunea personalului medical, aflat in prima linie a acestei lupte, precum si demersurile de prevenire a raspandirii bolii.

“Trecem printr-o perioada in care este mai important ca oricand sa ramanem uniti, solidari si implicati. Cei care lupta cu efectele acestei pandemii, de la autoritati, institutii, ONG-uri, voluntari si pacienti, pana la fiecare roman care se adapteaza unei situatii cu totul noi, toti au nevoie de tot sprijinul pe care-l putem oferi. Salutam eforturile tuturor celor implicati in aceasta lupta, fiecare initiativa care sustine aceste demersuri si ramanem alaturi de comunitatea din care facem parte, continuand sa ajutam intr-o perioada in care avem nevoie, mai mult ca oricand, sa putem conta unii pe ceilalti.”, au declarat reprezentantii Sistemului Coca-Cola in Romania.

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatia umanitara cu expertiza in interventia in situatie de dezastre, este in colaborare permanenta cu autoritatile centrale si locale si ofera sprijin logistic, uman si material pentru a consolida raspunsul tarii noastre la amenintarea cu noul coronavirus (COVID-19).

#RomaniaSalveazaRomania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.