SIVECO premiaza cele mai reusite lectii de stiinte dezvoltate cu instrumente digitale

CaptureSIVECO Romania sustine proiectul european de cercetare Inspiring Science Education. Proiectul se va implementa in 5.000 de scoli primare si secundare din 15 tari europene. Profesorii de Stiinte si invatatorii din scolile si liceele din Romania sunt invitati sa participe la o competitie nationala. Consursul este menit sa premieze cele mai bune resurse digitale create de Capture2profesori, cu scopul de a promova stiintele si de a transforma educatia dintr-un domeniu stiintific intr-o activitate atractiva si relevanta pentru elevi.

Capture3

“Invitam profesorii de stiinte din Romania sa se alature acestei ample initiative europene, ce isi propune sa imbunatateasca sistemul educational, prin oferirea unor resurse digitale create de profesori, pentru profesori, si sa faciliteze colaborarea intre cadrele didactice din cele 15 tari participante”, a declarat Monica Florea, director department Proiecte Europene din cadrul SIVECO Romania.

Castigatorii primelor trei locuri vor primi drept premiu cate o tableta, oferita de co-partenerul INTEL. Autorii celor mai bune 25 de lectii vor participa la urmatorul Workshop Practice Reflection intitulat “Explorand Universul”. Toti participantii la Concursul National Inspiring Science Education vor primi cate un certificat de participare.

Termenul limita pentru inscrierea proiectelor in concurs este 24 februarie 2015.

Pentru mai multe detalii, click AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.