SIVECO Romania a publicat Raportul de Dezvoltare Sustenabila pe 2012

SIVECO Romania a facut public Raportul de Dezvoltare Sustenabila pe anul 2012. Documentul evalueaza activitatile economice, sociale si de mediu realizate de companie anul trecut, precum si modul in care au fost indeplinite obligatiile fata de grupurile co-interesate. In raport pot fi gasite informatii despre proiectele mari de informatizare realizate de companie in domeniul educatiei, sanatatii, agriculturii si vamilor, proiecte cu un impact social major. Dintre initiativele realizate pentru comunitate in 2012, pot fi enumerate: Conferinta Nationala de Invatamant Virtual (CNIV) – cel mai important eveniment academic educational din Romania, Ora Pamantului, Solidaritate fata de cei care au invins cancerul, Parteneriat Orasul Viu, Sprijin pentru Hospice Casa Sperantei Bucuresti si Campania de redirectionare a 2% de catre angajatii companiei.

“In proiectele noastre am pornit intotdeauna de la analiza si identificarea corecta a nevoilor beneficiarilor nostri, urmarind ca prin expertiza noastra sa-i ajutam sa valorifice pe deplin avantajele instrumentelor tehnologice moderne. Nu in ultimul rand, ne-am preocupat in mod constant de comunicarea cu toate grupurile implicate in proiectele noastre: clientii, partenerii de afaceri, actionarii, angajatii, opinia publica in general. Comisia Europeana a publicat, recent, o propunere legislativa prin care obliga companiile cu peste 500 de angajati sa publice anual informatii referitoare la impactul social, de mediu si asupra drepturilor angajatilor. Noi ne-am asumat voluntar si proactiv acest demers inca din 2008”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General al Siveco Romania.

Conform raportului, in ceea ce priveste rezultatele in privinta protectiei mediului, angajatii companiei au colectat si au trimis anul trecut spre centrele de reciclare 18 tone de hartie si carton, 4 tone de plastic si o tona de anvelope.
Compania dezvolta proiecte in 27 de tari de pe 4 continente, pentru milioane de beneficiari.

Siveco Raport CSR 2012

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.