Smithfield: Mii de elevi au primit rechizite, prin programul Din nou la scoala

In cadrul celei de-a VII-a editii a programului „Din nou la scoala”, voluntarii Smithfield Romania au impartit materiale scolare la 4.670 de copii, din 66 de orase si sate in care compania isi desfasoara activitatea. Astfel, celor 4.359 de elevi din cele 56 de scoli din judetele Timis si Arad vizitate de voluntari li s-au oferit ghiozdane si rechizite scolare, pentru un debut de bun augur al noului an scolar. Elevii claselor pregatitoare si ai grupelor prescolare s-au bucurat de pachete cadou care contin carti de colorat, acuarele, creioane colorate, carioca, hartie glasata si hartie creponata. Elevii din ciclul gimnazial au primit cate un hanorac potrivit pentru activitatile in aer liber si indemnul pentru o viata sanatoasa prin sport. De asemenea, 311 copii ai angajatilor Smithfield Romania (Smithfield Ferme, Smithfield Prod si Agroalim Distribution) au fost inclusi in programul devenit traditie pentru companie si au primit cadouri cu materiale necesare inceperii unui nou an de formare educationala.

“Asigurarea accesului la educatie si incurajarea performantei scolare sunt valorile in care noi credem cu tarie. De aceea sprijinim constant comunitatile in care ne desfasuram activitatea reamintindu-le elevilor, an de an, ca suntem alaturi de ei si ca educatia reprezinta cheia reusitei, atat in viata personala, cat si in cariera”, a declarat Bogdan Mihail, Presedinte Smithfield Romania.

Proiectul educational “Din nou la scoala” a debutat in anul 2007 la initiativa Smithfield Ferme. Incepand cu anul 2009, la acest program s-a alaturat si compania Smithfield Prod, iar din anul 2011 implementarea programului a devenit nationala, prin includerea localitatilor unde Agroalim Distribution desfasoara activitati. In total, in cadrul celor 7 editii ale programului au fost deja inclusi peste 18.000 de elevi din localitatile unde Smithfield Romania isi desfasoara activitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.