Smithfield Prod incurajeaza elevii sa aiba un stil de viata sanatos

Compania Smithfield Prod, impreuna cu Directia de Mediu a Primariei Municipiului Timisoara, a organizat o lectie deschisa pentru incurajarea unui stil de viata sanatos si de informare asupra unei alimentatii echilibrate, pentru elevii din Timisoara. Evenimentul a avut loc timp de doua ore in sala de festivitati a Liceului Teoretic Iris. La aceasta lectie au participat 30 de elevi ai Liceului Teoretic Iris si de la scolile cu clasele I-VIII nr. 12 si 25. Cu aceasta ocazie, elevii au putut afla despre semnificatia Zilei Internationale a Alimentatiei, care are loc in fiecare an pe 16 octombrie, dar si despre rolul alimentatiei si al stilului de viata pentru o dezvoltare armonioasa si sanatoasa.

“Copiii sunt foarte interesati, in special la aceste varste, in dobandirea unor comportamente alimentare si de stil de viata sanatos si echilibrat, in masura in care informatiile le sunt prezentate intr-un mod accesibil. Credem ca educatia este esentiala si in acest domeniu, si ca ea trebuie facuta atat la scoala, cat si acasa, de aceea compania noastra sprijina astfel de proiecte si dezvolta independent, o serie de programe cu caracter educational”, a declarat Cristina Bodea, PR Manager Smithfield Prod.

La finalul lectiei deschise toti elevii au completat chestionare avand ca subiect cele prezentate, au primit diplome de participare si carti de literatura scolara si dictionare din partea Smithfield Prod.

Actiunea se inscrie intr-o serie de manifestari pe teme de educatie pe care Directia de Mediu a Primariei Timisoara si Compania Smithfield Prod le-au dezvoltat in parteneriat de-a lungul timpului.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.