Smithfield Romania: Peste 30 de elevi din Timis au monitorizat calitatea apei canalului Bega

Smithfield - Lectie experiment - Ziua Internationala a Apei - martie 2016 Smithfield Romania a organizat o noua lectie – experiment despre importanta conservarii calitatii apei si a mentinerii unui mediu inconjurator cat mai curat, cu ocazia Zilei Internationale a Apei. Cei 15 voluntari Smithfield Romania, impreuna cu elevii Scolii Sanmihaiu, au sustinut o activitate didactica de monitorizare a calitatii apei din zona localitatii Sanmihaiu Roman, judetul Timis. Cu ajutorul truselor de testare puse la dispozitie de catre echipa de voluntari Smithfield, cei peste 30 de elevi din clasele a III-a si a IV-a, sub atenta supraveSmithfield - Lectie experiment - Ziua Internatioanala a Apei_Martie 2016ghere a profesorilor de specialitate din Scoala Sanmihaiu, au monitorizat calitatea apei canalului Bega, din zona localitatii lor.

Smithfield Romania are deja o traditie de 8 ani in a sarbatori ”Ziua Internationala a Monitorizarii Calitatii Apei”/ ”World Water Monitoring Challenge” alaturi de elevii din comunitatile unde compania isi desfasoara activitatea. Prin astfel de evenimente ne dorim sa oferim un exemplu si sa incurajam tinerele generatii sa constientizeze importanta unui mediu inconjurator curat si sanatos”, a declarat Cristina Bodea, Director Sustenabilitate, Smithfield Romania.

In ultimii 8 ani, lectiile-experiment organizate de Smithfield Romania, sub egida „World Water Monitoring Challenge”, in colaborare cu scolile din localitatile unde isi desfasoara activitatea, au reunit peste 750 de elevi din mai multe localitati din judetele Timis si Arad: Timisoara, Nitchidorf, Periam, Sanmihaiu Roman, Sanpetru Mare, Ineu, Parta, Barsa si Gataia.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.