Social Impact Award da startul unui nou concurs de proiecte

Pana pe data de 4 aprilie, studentii cu idei de antreprenoriat social se pot inscrie in competitia Social Impact Award. Sub sloganul “Push the button, change the world!”, competitia ofera studentilor resurse financiare, oportunitatea de a participa la workshop-uri tematice si suport pentru implementarea ulterioara a ideilor propuse. De la reducerea saraciei, sanatate, educatie, mediu, dezvoltare comunitara,pana la tehnologii de informare si de comunicare, drepturile omului, egalitatea de sanse, studentii, organizati in echipe de maxim cinci persoane, isi pot alege orice tema pentru a dezvolta o idee de afacere sociala, atata timp cat ea este relevanta pentru comunitatea in care se doreste implementarea.

“Dincolo de premiile pentru castigatorii din Romania in valoare totala de 6000 de euro, Social Impact Award ofera tuturor studentilor sansa de a participa la seminarii de informare sustinute de experti in domeniu. Atelierele tematice vor avea loc in Bucuresti, Iasi, Cluj și Timișoara, iar participarea este gratuita. In cadrul celor patru seminarii de o zi,facilitatori cu experienta vor oferi studentilor acces la informații din domeniu, suport, feedback, dar si inspiratie, prin prezentarea unor modele de afaceri sociale”, spun organizatorii competitiei.

Reprezentantii proiectelor castigatoare vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri internationale si vor beneficia de un abonament nelimitat la The HUB Bucharest in perioada iulie – septembrie 2013.

La competitia de anul trecut au fost doua proiecte castigatoare din Romania: Upside Down si Sezatoarea. Upside Down este un proiect de mediu ce are la baza conceptul de reciclare a unor materiale ce altfel s-ar transforma in deseuri.

Competitia, ce are ca partener principal Fundatia ERSTE, se desfasoara anul acesta in patru tari europene, respectiv: Austria, Cehia, Romaniasi Slovacia.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.