Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR EVENIMENTE

Societe Generale European Business Services contribuie la crearea unei sectii noi de boli Infectioase la Spitalul Elias

Conferinta de presa - BI-Elias 2Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in parteneriat cu Societe Generale European Business Services (SG EBS) si PASsE-Par-Nous, vor crea o sectie noua dedicata bolilor infectioase.

Aceasta noua structura este menita sa ofere configuratia corecta in termeni de spatiu, resurse umane, procese si proceduri pentru tratarea infectiilor. Pe langa constructia sectiei au fost identificate si alte probleme cum ar fi necesitatea utilizarii corecte a resurselor spitalului si necesitatea optimizarii proceselor, toate acestea fiind realizate cu ajutorul si expertiza SG EBS.

O echipa de 15 voluntari din cadrul companiei lucreaza din martie 2018 pentru a analiza, a defini si a optimiza procesele menite sa ofere o ingrijire mai eficienta pacientilor si sa creeze un mediu de lucru echilibrat pentru echipele medicale, reducand astfel pasii administrativi .

Suntem foarte mandri de contributia noastra in proiectul BI-Elias care va aduce schimbari importante pentru fiecare pacient si personalul medical din cadrul spitalului Elias. Consideram ca experienta noastra de lucru intr-o companie atat de mare precum Societe Generale ne ofera instrumentele necesare pentru a ajuta managementul Spitalului Universitar de Urgenta Elias sa devina un exemplu pentru sistemul sanitar romanesc. Acest proiect ofera nu numai o abordare unica a activitatilor de CSR, dar si posibilitatea ca angajatii nostri sa contribuie activ intr-un astfel de proiect “, a declarat Matthieu Pasquier, CEO al SG EBS.

Proiectul BI-Elias in cadrul caruia lucreaza echipele SG EBS  si PASsE-Par-Nous mai include:

  • Crearea unei echipe multidisciplinare care este considerata standard pentru tratamentele de astazi. Aceasta va fi prima din sistemul medical romanesc.
  • Implementarea unui program de administrare a antibioticelor. Programul este insotit de masuratori precum DOT (numarul de zile in care un pacient a fost expus antibioticului, indiferent de doza) si DDD (doza zilnica definita). Acest program va fi inca o premiera pentru sistemul sanitar roman. 

„PASsE-Par-Nous este o asociatie tanara si ambitioasa cu o misiune in domeniul educatiei. Ne concentram asupra a trei aspecte cheie in educatie: filozofia si metodologia educationala, sanatatea si cultura. Aceste trei aspecte sunt esentiale pentru a duce o viata echilibrata. In PASsE-Par-Nous credem in echilibrarea societatii prin depasirea decalajului dintre iubire si evolutie. Proiectul BI-Elias este modul nostru de a oferi sistemului medical din Romania un mod de lucru foarte seducator bazat pe eficienta. Eficienta va insemna servicii medicale mai bune si mai sigure pentru pacienti si un mediu de lucru mai putin stresant pentru intreg personalul medical si administrativ. Vom putea realiza acest lucru atat prin ajutorul oferit de SG EBS pentru redefinirea si optimizarea proceselor de lucru, cat si prin transformarea notiunii de colaborare intr-o necesitate pentru orice mediu de lucru, dar si prin crearea culturii in jurul echipelor multidisciplinare, care sa includa si medici infectionisti “, a declarat Ana-Maria Dogaru, Presedinte al PASsE -Par-Nous.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Nestlé si-a propus ca pana in 2025 sa utilizeze doar ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile si sa reduca utilizarea materialelor plastice noi cu o...

Featured

Cu sprijinul LIDL România, Fundația pentru SMURD continuă extinderea programului național de dotare a celor mai aglomerate orașe din țară cu motociclete de intervenție...