Sodexo devine sustinator activ al comunitatii MagiCAMP

MagicampSodexo Romania si-a luat angajamentul de a dona catre MagiCAMP cate un leu pentru fiecare utilizator activ al tichetelor sale de vacanta. Contributia companiei pentru proiectele MagiCAMP din anul 2019 se va ridica pana la circa 380.000 lei (echivalentul a aproximativ 80.000 euro).

Parteneriatul derulat prin intermediul Stop Hunger, asociatie a  Sodexo Romania, va sprijini taberele MagiCAMP din 2019, in care vor participa mai mult de 600 de copii si voluntari.

De asemenea, 21 de familii aflate in dificultate vor putea calatori intr-o destinatie de vacanta pentru a petrece cateva zile departe de presiunile tratamentului medical pe termen lung al copilului.

Parteneriatul are un impact mai amplu, nu doar asupra unui grup vulnerabil. Am decis sa implicam in proiect comunitatea extinsa Sodexo, fiecare utilizator sprijinind astfel o cauza importanta, doar prin exercitarea dreptului de a-si utiliza tichetele de vacanta. Stim ca pentru comunitatea MagiCAMP, insemnatatea unei vacante este una speciala, motiv pentru care suntem onorati ca-i putem sustine”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Romania.

Contributia Sodexo catre MagiCAMP va creste in timp, pe masura ce se va extinde si comunitatea de utilizatori activi de tichete de vacanta.

MagiCAMP sustine copii care sufera de cancer si alte boli grave, ajutand familiile lor aflate in cele mai dificile momente. Asociatia ofera sprijin material, precum bunuri de consum si cazare pe durata tratamentelor pe termen lung, dar si consiliere psihologica, vacante de familie si tabere de vara terapeutice.

Melania MedeleanuCredem ca fiecare dintre noi poate face ceva magic. Am fost binecuvantati cu o comunitate incredibila de oameni, contribuitori individuali sau parteneri ca Sodexo, care sunt alaturi de MagiCAMP. Stim ca atunci cand un copil sufera de o boala grava intreaga familie este afectata. Suntem recunoscatori sa avem alaturi parteneri care inteleg nevoia copiilor si a parintilor de a se juca, de a se bucura si rade, dar si nevoia de a avea acces la sprijin emotional, de a se simti respectati si in siguranta”, spune Melania Medeleanu, Presedinte MagiCAMP.

Sodexo sprijina activ mai multe cauze sociale prin intermediul asociatiei Stop Hunger, care ajuta comunitatile slab dezvoltate sa creasca prin intermediul unor programe de sustenabilitate alimentara, educatie si sustinerea femeilor din comunitati defavorizate.

In ultimii ani, mii de persoane din comunitati vulnerabile din Romania au beneficiat de sprijinul Sodexo, oferit prin intermediul unor donatii de alimente, programe educationale de nutritie si de sustinere a femeilor.

Anul trecut compania a investit aproximativ 150.000 euro pentru cinci initiative sociale derulate in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.