Softelligence finanteaza proiecte software cu impact in dezvoltarea durabila

Softelligence, compania specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software e-Business, a selectat cei trei finalisti ai programului de responsabilitate sociala Softelligence Dare. Prin intermediul acestui program compania finanteaza proiecte software cu impact in dezvoltarea durabila a societatii. Cei trei finalisti au fost selectati in functie de impactul in social, numarul de beneficiari, precum si potentialul de a atrage si mobiliza cat mai multi participanti si investitori. Finalistii sunt: Asociatia Help Malin – „HelpAutism”, cu proiectul unei platforme online care sa functioneze ca o baza de date si o punte de legatura intre parintii copiilor cu autism si specialisti; George si Daniel Dragne – „HartaPescar.ro”, proiect online care are ca obiectiv dezvoltarea unei comunitati unite a impatimitilor de pescuit si implicarea lor alaturi de furnizorii de servicii pentru pescari si Loredana Simedre – „CareerKIT”, platforma online care dezvolta abilitatile tinerilor.

“Am fost surprinsi placut de calitatea ideilor inscrise in concurs, de pasiunea si interesul tinerilor asupra problemelor comunitatii, de faptul ca cele mai multe dintre ele au la baza idei deosebite si obiective curajoase. Acest lucru ne confirma ca initiativa noastra a fost un succes si ca Romania are un potential extraordinar de a angaja resurse in cauze adevarate”, a declarat Adrian Blidarus, Managing Partner Softelligence.

Lansat la inceputul verii 2013, Softelligence Dare a venit in sprijinul tinerilor pasionati de IT si tehnologie si preocupati de probleme sociale de actualitate, ajutandu-i sa isi puna ideile in practica prin oferirea de consultanta tehnica de specialitate, logistica (infrastructura, spatiu de lucru etc.), acoperirea costurilor operationale, promovare si atragere de voluntari si potentiali investitori. Proiectele inscrise in program au abordat teme variate, de la voluntariat in comunitate, dezvoltare profesionala a tinerilor si mediu inconjurator pana la promovarea cauzelor unor comunitati defavorizate (copii, batrani, rromi) si actiuni de ajutorare a acestora.

Reprezentantii companiei s-au intalnit cu cei trei finalisti si urmeaza sa se hotarasca asupra unui prim proiect pe care il vor implementa imediat.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.