Solutii software specializate date gratuit studentilor de la arhitectura

Autodesk a incheiat un patreneriat educational strategic cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucuresti. In cadrul acestui parteneriat vor fi acordate Universitatii 225 de licente pentru solutii software specializate in proiectarea din domeniul arhitecturii, ingineriei si constructiilor.  “Marea deschidere pe care parteneriatul strategic cu Autodesk o prezinta este cea de asigurare a viitorului profesiei de arhitect, ca vizionar capabil sa se exprime prin intermediul unor mijloace accesibile”, a declarat Prof.Dr. Arh. si Decan Zeno Bogdanescu, UAUIM.

Autodesk, impreuna cu partenerul sau Man and Machine Romania, distribuitor autorizat Autodesk, ofera, in mod gratuit, cursuri, mentenanta si consultanta pentru solutiile oferite, atat pentru cadrul profesoral, cat si pentru studenti.

“ Parteneriatul strategic cu UAUIM demonstreaza determinarea noastra in sprijinirea urmatoarei generatii de arhitecti si proiectanti in obtinerea unei experiente valoroase in ceea ce priveste utilizarea software-ului de proiectare, precum si cresterea competitivitatii lor pe piata muncii”, a declarat Steven Cottingham, EMEA Education Program Manager Autodesk.

Prin intermediul Autodesk Education Community  Autodesk pune aplicatiile sale la dispozitia studentilor din toata lumea, in mod gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.