Sony Pictures Television lanseaza campania globala de CSR Imagineaza-ti asta!

Sony Pictures Television NetworksSony Pictures Television Networks (SPT) a dat startul campaniei internationale de CSR “Imagineaza-ti asta!”, ce viceaza implicarea telespectatorilor in solutionarea problemelor de mediu. Campania se va desfasura pe televiziunile proprii, in 177 tari. In cadrul proiectului se va utiliza expertiza televiziunilor SPT de a spune povesti, pentru importante pentru pietele respective. Imagineaza-ti asta! va combina eforturile locale intr-o singura voce care isi propune sa protejeze resursele naturale ale tuturor. In momentul lansarii, cateva dintre subiecte vor include: reciclare in Rusia si Italia, eliminarea utilizarii pungilor de plastic in Asia, eliminarea deseurilor in India, Plantam_Fapte_Bune_in_Romaniasalvarea rinocerilor in Africa de Sud, horticultura urbana in America Latina si despaduririle in Romania.

Andy Kaplan, presedinte, reteaua globala Sony Pictures Television“Cu ajutorul influentei retelei globale si pasiunii pentru povesti, televiziunile noastre vor implica comunitati si vor mobiliza oamenii la actiune, imaginandu-si cum pot crea o lume mai buna. Impreuna, putem crea o voce puternica, ce poate fi auzita in intreaga lume, pe tema subiectelor importante pentru binele comun; si, desigur, o putem face intr-un mod interesant”, a declarat Andy Kaplan, presedinte, reteaua globala Sony Pictures Television.

In ultimii zeci de ani, padurile din Romania sunt luate cu asediu: doar un sfert din suprafata tarii este acoperita de paduri, in timp ce media europeana ajunge la o treime. Trei hectare de copaci sunt rase de pe fata pamantului, pe ora. Presiunea economica tot mai mare, lipsa unei infrastructuri adecvate pentru administrarea padurilor, dar si anumite concepte si practici gresite de management forestier „mostenite” din vremea comunismului creeaza probleme majore in gestionarea acestei resurse naturale extrem de valoroase, padurea.

Sony Pictures Television Networks, alaturi de WWF-Romania si Asociatia EcoAssist, reprezentantul legal al initiativei Plantam fapte bune in Romania, trage un semnal de alarma pentru constientizarea momentului critic in care ne aflam. Initiativa de strangere de fonduri pentru punerea in valoare, in folosul comunitatii, a unei paduri cu arbori seculari (Padurea Craiasca din Maramuresul istoric – WWF-Romania), precum si cea mai mare actiune nationala de impadurire demarata de voluntari (Plantam Fapte Bune in Romania) vor fi promovate pe canalele AXN. Sony Pictures Television Networks doreste sa faca cunoscuta nevoia de a oferi mai multa atentie actiunilor ce pot fi realizate de fiecare dintre noi – de la plantarea unui copac sau participarea ca voluntar in actiuni de protejare a padurilor pana la a recicla hartia utilizata.

Canalele participante la actiune sunt: AXN, Sony Channel, Sony One, AXN Black, AXN White, Sony PIX HD, Sony SIX HD, AXN Sci-Fi, AXN Mystery, Animax, Sony Sci-Fi, Sony Movie Channel, Canal Sony, Crackle, SET, Turbo, getTV si CineSony.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.