SOS Satele Copiilor Romania „Recruteaza iepurasi de Pasti!”

Pana la sfarsitul lunii aprilie, SOS Satele Copiilor Romania deruleaza campania nationala de strangere de fonduri „Recrutam iepurasi de Pasti!”. Prin aceasta campanie, organizatia non-guvernamentala isi propune sa „recruteze iepurasi” din randul  companiilor si persoanelor fizice pentru a le oferi micutilor din cele 3 sate SOS si celor din comunitatile de tineri bucuria traditiei stravechi de Pasti, cu masa bogata si cadouri. In jurul mesei de Pasti se reunesc an de an actualii beneficiari ai Satelor SOS, copiii care au crescut in Satele SOS  si mamele SOS care, zi de zi, au grija de acesti copii.

„Toate actiunile pe care le desfasuram in apropierea Sarbatorilor de Pasti vin in sprijinul initiativei de a oferi copiilor abandonati sarbatori fericite in Familia SOS. Masa de Paste, hainutele noi si cadourile de la Iepuras sunt bucurii pe care copiii le-au descoperit odata ce au sosit in Satele SOS.  De aceea, vrem sa ne asiguram ca, an de an, visele lor se vor indeplini”, a declarat Mirela Lavric, Director National SOS  Satele Copiilor Romania.

In cadrul campaniei, oricine poate intra in rolul Iepurasului donand o suma de bani care va contribui la indeplinirea visului pe care orice copil abandonat il are: acela de a creste intr-o familie adevarata.

Pentru donatii click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.