Sphera Franchise Group sustine diversitatea, incluziunea si motivarea angajatilor

Cristina_Ulesan_CPO Sphera Franchise GroupSphera Franchise Group a semnat Carta Diversitatii din Romania, confirmand astfel politica organizatiei orientata inspre diversitate si incluziune, productivitate, creativitate si motivarea angajatilor.

Sphera Franchise Group reconfirma prin aceasta actiune principii deja aplicate la nivel de companie si enuntate in Raportul de Sustenabilitate, publicat anul acesta, precum si prin actiunile de CSR intreprinse in mod constant in cadrul brandurilor din portofoliu. Mai mult decat atat, compania constientizeaza importanta unei politici interne bazata pe diversitate si isi ia angajamentul public de a respecta principiile prezentate in Carta Diversitatii, precum si acela de a imbunatati constant conditiile angajatilor din cadrul companiei.

„Aderarea la principiile Cartei Diversitatii reprezinta o confirmare a eforturilor dedicate permanentei imbunatatiri a calitatii serviciilor noastre, nu doar in ceea ce priveste produsele si experienta din restaurantele Grupului, ci si raportat la mediul de lucru al angajatilor. Ne propunem, prin strategia de HR  si proiectele implementate la nivel de Grup, sa devenim un angajator de top, care se adreseaza unor categorii variate ale populatiei active. In urmatorii ani, ne dorim sa asiguram un cadru sustenabil si divers de integrare sociala adecvata pentru a raspunde unor nevoi diverse ale angajatilor si potentialilor angajati in cadrul organizatiei. Ne propunem, de asemenea, sa reunim si sa integram, cultural si profesional, o diversitate de nationalitati in cadrul echipelor noastre”, a declarat Cristina Ulesan, Chief People Office, Sphera Franchise Group.

Sphera Franchise Group ofera, in prezent, oportunitati si sanse egale de angajare. In recrutarea, promovarea, transferul angajatilor si toate celelalte operatiuni de resurse umane/angajare nu este tolerat niciun fel de discriminare: de rasa, gen, etnie, culoare, religie, varsta, orientare sexuala, nationalitate, origine sociala, orientare politica sau de alta natura. Diversitatea este esentiala pentru business-ul Sphera Franchise Group, atat in ceea ce priveste interactiunea directa cu clientii, cat si in activitatea pe toate palierele organizationale si coeziunea echipelor. La momentul actual se inregistreaza un echilibru de gen aproape perfect atat la nivelul companiei (in 2018: 51% femei, 49% barbati), dar si pe pozitiile de management (in 2018: 53% femei, 47% barbati). Mai multe detalii privind initiativele la nivel de companie se regasesc in Raportul de sustenabilitate al Grupului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.