Sprijina.ro – cea mai noua platforma de crowdfunding 100% romaneasca

Sprijina.roRomanii cu initiativa, spirit civic si antreprenorial, atat persoane fizice, cat si organizatii non-guvernamentale, fundatii corporate sau companii, dornice sa se implice in promovarea si sustinerea financiara a unor proiecte cu impact asupra comunitatii, au acum la dipozitie platforma Sprijina.ro. Aceasta este un proiect 100% romanesc, dezvoltat de o echipa de antreprenori si specialisti cu expertiza in online, web developement, promovare si fundraising. Obiectivul platformei este de sprijina.ro - 2015a introduce pe piata locala un nou concept de crowdfunding/strangere de fonduri, care sa acopere o arie cat mai larga de cauze si proiecte.

Remus Pakei_Project_Manager_Sprijina.roIn 2014, companiile romanesti au utilizat doar un sfert din plafonul de sponsorizare deductibil de catre autoritati pentru a sprijini cauze si proiecte cu perspectiva. Este un procent mult sub media europeana, de 43%. Si vorbim de un plafon ce a depasit suma de 500 milioane euro in Romania, anul trecut. Este evident, atunci, potentialul crowdfunding-ului ca solutie nu doar de finantare, dar si de promovare, sustinere a unor proiecte exceptionale. Acestea pot fi sansa Romaniei la o societate mai buna, mai curata, mai aplecata spre valori”, a declarat Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.

Sprijina.ro acopera, in prezent, 28 de categorii de cauze/proiecte, de la antreprenoriat, la educatie, cultura, sport, mediu sau calatorii. Platforma este dedicata atat initiatorilor cauzelor, care beneficiaza de consultanta si know how-ul echipei Sprijina.ro in construirea, publicarea si promovarea proiectului, cat si celor care doresc sa sustina financiar si moral cauzele sau proiectele de interes.

Potrivit fondatorilor platformei, aceasta poate fi utilizata, in calitate de initiator, de catre orice persoana juridica, ONG sau persoana fizica, cu conditia sa aiba nationalitate romana, varsta de peste 18 ani si idei demne de aplicat. In ceea ce priveste sustinatorii, acestia pot fi persoane fizice, companii sau organizatii non-profit, din orice colt al lumii.

Sustinatorii proiectelor care aleg sa se implice concret pot sprijini financiar cauzele in cea mai sigura, legala si transparenta maniera, exclusiv prin transfer bancar sau plata online cu cardul, urmand ca, ulterior, sa poata opta pentru plata via SMS.

In ceea ce priveste initiatorii cauzelor, acestia beneficiaza de sprijinul constant al echipei Sprijina.ro in proiectul lor, de la momentul zero al initierii cauzei, publicarea acesteia – timp de 30 de zile calendaristice si finalizare. Pentru un proces cat mai eficient si simplu de urmarit, initiatorii cauzelor de pe Sprijina.ro au la dispozitie si un calendar de actiuni, structurat pe cele 30 de zile.

Pentru a se asigura de un start bun al cauzei, initiatorii trebuie sa urmareasca, in primul rand, structura acesteia: titlul concis si la obiect, mesajul scurt si de impact, care va face legatura intre proiect si potentialii sustinatori, o poza de profil sugestiva, categoria in care se inscrie proiectul, descrierea acestuia – detalii cat mai exacte, video cu informatii relevante de maximum trei minute, beneficiarul cauzei, alti membri sau recompense pentru sustinatori.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.