Sprijina.ro: Romanii au donat peste 17.000 euro pentru proiectele care cauta finantare

Sprijina.roProiectele si cauzele inscrise de romanii cu initiativa pe Sprijina.ro, cea mai noua platforma de crowdfunding de pe piata locala, lansata la mijlocul lunii iulie, au strans, pana in prezent, fonduri de peste 17.000 euro. Printre cele mai populare cauze care isi cauta, in continuare, sprijin pe platforma romaneasca de crowdfunding se numara si un lung metraj curajos, care abordeaza in premiera terorile din inchisoarea comunista de la Pitesti, cu Ion Caramitru in rolul pricipal. Potrivit reprezentantilor platformei, cauze din arii diverse, de la educatie, la sport, antreprenoriat, cultura sau CSR si-au cautat sustinatori si donatori pe Sprijina.ro. Suma totala generata de donatiile pe platforma in mai putin de o luna se ridica la peste 17.000 euro, in timp ce cauzele inscrise pe platforma au fost Sprijina.ro- Hermanvizualizate de peste 50.000 de persoane. In prezent, platforma numara 20 cauze active, peste 600 de utilizatori, din care 31 sunt ONG-uri, si circa 310 de donatii realizate. Valoarea medie a donatiei de pe Sprijina.ro se ridica la 245 lei.

Remus Pakei_Project_Manager_Sprijina.roAm lansat Sprijina.ro in mai putin de o luna, si, avand in vedere rezultatele obtinute in intervalul acesta, putem spune ca sunt peste asteptari. Poate cel mai bun termen de comparatie, sau criteriu de evaluare, este un proiect foarte popular, care a reusit sa obtina pe Sprijina.ro, in doar 3 saptamani, mai multe fonduri decat ce a atras in 2 luni pe o platforma internationala. Acesta si este marele nostru avantaj. Suntem un produs romanesc, care se adreseaza proiectelor locale, in spiritul valorilor si al apartenentei romanesti”, a declarat Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.

Cea mai populara cauza de pe Sprijina.ro, activa pana pe 21 august, este filmul ”Herman – Omul din spatele terorii”, lung metraj romanesc, cu Ion Caramitru in rolul principal, care abordeaza controversatul experiment din inchisoarea Pitesti, in anii 1942-1954, din perspectiva tortionarului. Aceasta a atras fonduri de peste 23.000 lei in circa 4 saptamani si a fost vizualizata pe platforma de peste 13.000 de persoane.

Lansat pe 16 iulie, anul acesta, Sprijina.ro este un proiect 100% romanesc, dezvoltat de o echipa de antreprenori si specialisti cu expertiza in online, web developement, promovare si fundraising. Obiectivul platformei este de a introduce pe piata locala un nou concept de crowdfunding/strangere de fonduri, care sa acopere o arie cat mai larga de cauze si proiecte.

Sprijina.ro acopera, in prezent, 28 de categorii de cauze/proiecte, de la antreprenoriat, la educatie, cultura, sport, mediu sau calatorii. Platforma este dedicata atat initiatorilor cauzelor, care beneficiaza de consultanta si know how-ul echipei Sprijina.ro in construirea, publicarea si promovarea proiectului, cat si celor care doresc sa sustina financiar si moral cauzele sau proiectele de interes.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.