Stanley Black & Decker sarbatoreste „Luna Producatorului”

nav-image-whowearePe parcursul  lunii octombrie, compania Stanley Black & Decker incurajeaza creatorii de toate varstele sa participe la activitati si provocari care starnesc curiozitatea. Activitatile „Lunii Producatorului” urmaresc sa inspire generatia urmatoare sa construiasca cariere in inginerie si fabricatie.

Astazi, exista 10 milioane de locuri de munca in productie in intreaga lume care raman neplatite din cauza lipsei de competente in domeniu. In calitate de lider mondial in domeniul productiei, Stanley Black & Decker se angajeaza sa asigure ca muncitorii sai, precum si cei din comunitatile din jur, pot dobandi abilitatile potrivite pentru a avea o cariera de succes in productie.

Anul trecut, la prima editie a „Lunii Producatorului”, compania a angajat peste 17.000 de studenti si 3.000 de scoli din peste 40 de tari pentru proiectele STEAM (Stiinta, tehnologie, inginerie, arta si matematica). Pentru 2019, Stanley Black & Decker incearca sa inspire 45.000 de creatori si producatori prin initiativele „Lunii Producatorului”, ca parte a obiectivului sau de a califica 10 milioane de oameni pana in 2030.

Sursa foto: stanleyblackanddecker.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.