Star Storage a donat echipamente medicale Institutului Fundeni

Star Storage si Asociatia Noi Orizonturi Familia au donat laboratorului de hematologie al Sectiei de Pediatrie din cadrul Institutului Clinic Fundeni doua echipamente medicale performante necesare pentru incalzirea pungilor de sange si dezghetarea plasmei. Valoarea donatiei se ridica la peste 11.000 de euro. Actiunea a facut parte din campania umanitara “Cursa Vietii trebuie sa continue”, initiata in martie 2012 de catre Star Storage, impreuna cu Asociatia Noi Orizonturi Familia. Campania vizeaza strangeri de fonduri pentru procurarea de aparatura medicala performanta cu scopul de a imbunatati conditiile din laboratorul de hematologie al Sectiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni. Pana in prezent, in cadrul campaniei s-a strans din donatii suma de aproape 23.500 de euro, din care au fost achizitionate cele doua echipamente medicale performante donate necesare pentru incalzirea pungilor de sange.

“Aceasta prima donatie a celor doua echipamente medicale performante necesare pentru incalzirea pungilor de sange reprezinta doar primul pas in realizarea scopului principal al campaniei noastre. Credem cu tarie in cauza campaniei noastre pentru ca stim si suntem convinsi ca odata ce vom reusi tot ceea ce ne-am propus prin realizarea acesteia, Romania va avea mai multi copii si tineri care se vindeca de leucemie si alte tipuri de cancer. Insa trebuie sa fim constienti de faptul ca, doar impreuna si avand alaturi de noi cat mai multi oameni minunati dispusi sa-si ajute semenii, putem schimba situatia copiilor si adolescentilor bolnavi de leucemie din tara noastra”, a declarat Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.

Obiectivul principal al campaniei Cursa Vietii trebuie sa continue vizeaza strangerea unei sume totale de 150.000 euro, bani necesari pentru achizitionarea unor componente esentiale de ultima generatie si a unor reactivi specifici indispensabili pentru dotarea laboratorului de hematologie al Sectiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni. Aceste dotari sunt vitale pentru diagnosticarea in profunzime si tratarea corecta a copiilor si tinerilor bolnavi de leucemie si alte tipuri de cancer.

Pentru mai multe informatii click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.