Star Storage a donat un nou echipament medical Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti

Congelator EverMed_Fundatia Star StorageFundatia Star Storage a donat Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti (CTSB), in cadrul Campaniei ”Sangele este Viata” – un congelator modern pentru plasma. Cu o capacitate de 625 litri, acesta indeplineste cele mai inalte standarde tehnologice si este absolut necesar pentru conservarea plasmei din sange in conditii optime pana la utilizarea ei in spitalele din Bucuresti.Campania umanitara “Sangele este Viata” are ca obiectiv strangerea de fonduri pentru imbunatatirea conditiilor in sistemul medical cu rezultate pozitive pe termen lung, prin achizitia de echipamente medicale moderne destinate colectarii, stocarii si prelucrarii sangelui si a produselor conexe in deplina siguranta.

Catalin_Paunescu_Star_StorageCredem in impactul major pe care il are acest proiect pe termen lung. In continuare ne dorim sa participam alaturi de alte organizatii si de alti oameni care inteleg la fel de bine ca si noi importanta de a investi intr-unul dintre pilonii fundamentali ai societatii – sistemul de sanatate. Aceasta donatie a fost posibila cu sprijinul oamenilor care cred ca schimbare e in puterea nostra, carora vrem sa le multumim pentru sustinere, in special companiei Bright Distribution. Vom continua proiectul Sangele este Viata si invitam cat mai multi romani care isi doresc si in Romania Centre de Transfuzie Sanguina echipate cu aparatura medicala moderna sa se implice”, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage si Presedinte al Fundatiei  Star Storage. 

Pana in prezent, prin campania “Sangele este Viata” au fost donate mai multe echipamente medicale care indeplinesc normele in vigoare si standardele europene impuse, cat si mobilier tehnico-medical necesar laboratoarelor din cadrul CTSB, in valoare de peste 35.000 euro.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.