Star Storage a lansat programul „Cred in Romania”

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii, a lansat programul de responsabilitate sociala „Cred in Romania”. In cadrul acestuia vor fi derulate mai multe proiecte avand ca teme: sustinerea si promovarea romanilor de valoare, a elitelor, promovarea inteligentei romanesti, prin sustinerea studentilor si a tinerilor cercetatori care au o idee si vor sa o puna in practica, promovarea spiritului antreprenorial si a oamenilor care au capacitatea de a face lucrurile sa se intample. Prin acest program Star Storage, o companie suta la suta romaneasca, si-a propus sa dovedeasca faptul ca si in Romania se pot obtine succesul si performanta bazate pe principii sanatoase: valoare, efort, onestitate si integritate.

“Romania este o tara binecuvantata cu adevarate valori si reale talente care asteapta sa iasa la lumina, sa fie gasite si recunoscute. „Cred in Romania” reprezinta raspunsul si reactia Star Storage la problemele societatii romanesti, o societate in care valorile reale sunt tot mai putin vizibile si apreciate, o societate a oamenilor pesimisti si fara aspiratii in care, din pacate, tot mai multi au incetat sa viseze la mai mult si mai bine. Sunt atatia romani exceptionali care au ales insa sa plece din tara, pentru ca strainatatea le-a oferit ceea ce propria tara nu a fost in stare sa le ofere. In alte tari, acesti romani sunt foarte apreciati, iar eforturile, stradania, performanta si pasiunea lor sunt recunoscute la adevarata valoare”, a declarat Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.

Prin proiectele ce se vor implementa in cadrul programului “Cred in Romania” Star Storage si-a propuns sa atinga urmatoarele obiective:

  • constientizarea de catre publicul larg a problemei referitoare la irosirea talentelor romanesti si implicit a efectelor negative pe termen mediu si lung;
  • schimbarea mentalitatii cu privire la sustinerea, promovarea si dezvoltarea romanilor de valoare;
  • descoperirea, incurajarea, aprecierea, sustinerea, promovarea si dezvoltarea romanilor exceptionali;
  • investirea in romanii de valoare si deschiderea de oportunitati pentru acestia.

Star Storage a sustinut performanta si a ajutat tineri romani de valoare, implicandu-se in multe alte proiecte de acest gen, printre care se numara: Programul „Case Study” al Asociatiei Studentesti VWI ESTIEM Bucuresti, Programul „Leaders School” al Fundatiei LEADERS, Programul „Tinere Talente” al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei etc.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.