Star Storage sustine Olimpiada Nationala de Matematica 2015

Fundatia_Star_Storage_Vizual Cred in RomaniaCompania Star Storage incurajeaza performanta tinerilor romani prin programul „Cred in Romania”, sustinand cea de-a 66-a editie a Olimpiadei Nationale de Matematica. Competitia s-a desfasurat la Liceul “Traian Vuia” din Bucuresti  la inceputul lunii aprilie. Star Storage a dorit sa le fie alaturi tuturor elevilor din clasele V-XII care au obtinut cele mai bune rezultate si au ajuns pana in aceasta etapa, din cei peste 600 de participanti inscrisi in cadrul competitiei. Castigatorii olimpiadei Nationale vor reprezenta Romania la concursurile internationale de profil.

Catalin_Paunescu_Star_Storage Rezultatele de exceptie obtinute de olimpicii nostri in competitiile internationale ne-au facut foarte mandri si ne-au motivat sa incurajam cat mai multi tineri sa se pregateasca si sa atinga succesul in ceea ce fac. Suntem o companie romaneasca care a avut intotdeauna focus pe performanta pentru a putea ajunge un partener business de succes atat la nivel national, cat si international perfectionand permanent portofoliul de produse, solutii si servicii pe care le oferim”, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage si Presedinte al Fundatiei Star Storage.

In 2013, Star Storage a sprijinit, in cadrul aceluiasi program, cei doi tineri romani olimpici care au castigat medalia de argint la Olimpiada Internationala a Proiectelor Mediului Stiintific INESPO 2013, categoria Mediu si Biologie.
Totodata, compania este partener recurent al Programului Tinere Talente desfasurat anual de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, prin care sustine performanta artistica a peste 20 de tineri talentati fara posibilitati financiare.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.