Start pentru înscrierea proiectelor în competiția Romanian CSR Awards 2024-Gala Companiilor Sustenabile

  • Competitia Romanian CSR Awards – Gala Companiilor Sustenabile este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania.

  • Companiile pot inscrie cate un singur proiect in fiecare categorie a competitiei;

  • Inscrierile in competitie se vor face online, pana pe 8 Martie (inclusiv),  pe platforma dedicata competitiei CSRAwards.ro, la sectiunea Inscrie un Proiect.


Echipa CSRmedia.ro si Asociatia CSR Media dau astăzi startul înscrierilor în competiția Romanian CSR Awards – Gala Companiilor Sustenabile, eveniment aflat la cea de-a 12-a Ediție.

Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor și fundatiilor corporative din România, indiferent de numărul de angajați sau domeniul de activitate. Înscrierea în competiție este Gratuită, termenul limită pentru înscrierea proiectelor fiind 8 Martie, ora 24.00. Dupa încheierea perioadei de înscriere, Juriul va delibera și va desemna proiectele câștigătoare.

Echipa CSR Media.ro va acorda si Premii Speciale de Excelență pentru proiecte/campanii și oameni care au influentat domeniul Sustenabilitatii. Aceste Premii vor fi acordate de către echipa CSR Media pe baza informatiilor deținute de membrii redacției.

Premiile vor fi acordate în cadrul  Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la începutul lunii Aprilie, într-un cadru festiv.

Companiile vor putea înscrie câte un proiect în fiecare Categorie a Competitiei, completând formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

„În fiecare an, Gala Romanian CSR Awards adună cei mai distinși profesioniști din domeniul Sustenabilității, care așteaptă cu entuziasm acest eveniment deosebit. Conform tradiției, vă îndemnăm să înscrieți proiecte în competiție și să celebrăm împreună toate realizările benefice din cursul anului precedent”, a declarat Lăcrămioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul precedent. Pot fi inscrise si proiecte demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

Regulamentul Competitiei si Formularul de inregistrare pot fi gasite pe platforma competitiei: www.CSRAwards.ro

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.