Studentii in anul I pot aplica pentru Bursele Cosmote

COSMOTE Romania a lansat a treia editie a pogramului “Bursele COSMOTE“, prin intermediul caruia 5 tineri studenti primesc suport financiar pe parcursul studiilor universitare. Organizat sub forma unui concurs, acest program de responsabilitate sociala continua, si in 2012, sa identifice tinerii cu varsta maxima de 25 ani, cu rezultate scolare foarte bune si obiective clare de cariera, absolventi de liceu din anii 2011 sau 2012, si care au fost admisi in cadrul unei institutii de invatamant superior de stat, in cadrul sesiunii din 2012. Valoarea unei burse este de 700 lei/luna, pentru 9 luni (octombrie – iunie, in timpul anului universitar), pe tot parcursul studiilor universitare.

“Dupa doua editii de interactiune extraordinara cu studentii din cele mai prestigioase universitati din Romania, ne pregatim sa devenim parte din viitorul a inca cinci tineri absolventi, prin lansarea unei noi provocari catre cei mai ambitiosi dintre ei. Suntem mandri sa putem sustine cei zece tineri castigatori de pana acum care au aratat pasiune si determinare pe parcursul procedurilor de selectie din cadrul editiilor anterioare, si asteptam cu nerabdare sa cunoastem candidatii de anul acesta”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager, COSMOTE Romania.

Editia 2012 a programului va avea loc in perioada 17 septembrie – 15 noiembrie 2012 si va include 2 etape. Prima etapa, care este eliminatorie, va avea loc intre 17 septembrie si 15 octombrie, inclusiv, si implica completarea si inscrierea candidaturilor. Dupa ce acestea vor fi analizate, vor fi desemnati 25 de candidati, in urma trimiterii dosarelor. In cadrul celei de-a doua etape, care va avea loc in zilele de 12 si 13 Noiembrie 2012, cei 25 de candidati vor fi intervievati de catre un juriu, care va desemna cei 5 castigatori, care vor fi anuntati pe 16 noiembrie 2012.

Pentru mai multe detalii despre program si inscrieri, click AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.