Studentii si masteranzii se pot inscrie in programul Orange First Step

Pana pe 22 martie, studentii si masteranzii care doresc sa faca practica in cadrul Orange Romania se pot inscrie in programul Orange First Step. Stagiul de practica se va derula in intervalul 15 aprilie – 17 mai, timp in care pe langa experienta lucrului in echipa si provocarile posturilor unde isi vor exersa aptitudinile si cunostintele, practicantii vor avea parte si de cursuri dedicate dezvoltarii carierei. Astfel vor afla ce inseamna brandul personal, de ce este important un plan de cariera sau daca este bine sa isi seteze teluri si obiective pe termen scurt si lung.

“Cei care aleg sa faca practica in Orange shop vor parcurge un curs introductiv de vanzari, pentru a intelege mai bine produsele si serviciile Orange. La finalul perioadei de practica, cei mai implicati studenti vor fi selectati pentru a participa la atelierele Well Being dedicate angajatilor”, spun reprezentantii companiei.

Parte din campania dedicata studentilor si masteranzilor, vor fi workshopurile despre dezvoltarea carierei sustinute de echipa Orange in 8 centre universitare din tara. Astfel, studentii si masteranzii din Bucuresti, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti si Timisoara, vor putea interactiona si afla direct de la angajatii Orange cum pot deveni managerii propriului brand personal si care sunt pasii catre cariera pe care si-o doresc.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.