SUBWAY a donat 1000 de sandwich-uri oamenilor din medii defavorizate

Subway 3 Subway a donat oamenilor din medii defavorizate 1000 de sandwich-uri SUB, in cadrul campaniei sociale initiata de Asociatia “O masa calda”, in Bucuresti si Cluj. Actiunea caritabila este parte din proiectul World Sandwich Day project, un eveniment international. Prima editie a World Sandwich Day in Romania a avut loc pe 3 noiembrie.

A fost un eveniment global pe care  brandul international l-a adaptat specificului local.

Ca si in Statele Unite sau in alte tari din lume, in Romania  World Sandwich Day a avut propria componentaSubway 2 caritabila.

World Sandwich Day s-a dovedit a fi un mare succes in  Romania. Clientii au fost foarte incantati de oferta Subway iar noi de feedback-ul lor. Vom continua in 2018  extinderea magazinelor  in intreaga tara. Ne vom focusa atat pe locatii traditionale, zone pietonale sau mall-uri, dar si pe zone neconventionale, cum ar fi benzinariile sau aeroporturile”, a declarat Rumen Radev, Business Development Agent.                                                                              

Asociatia “O masa calda” este partenerul exclusiv SUBWAY in aceasta campanie. Programul social este bazat doar pe voluntariat, donatii si smart management al resurselor umane.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.