Subway incurajeaza donarea de sange, prin campania “Hai sa salvam vieti impreuna”

Subway-Ziua_Mondiala_a_Donatorului_de_SangeLantul de restaurant Subway a lansat campania “Hai sa salvam vieti impreuna”, o actiune prin care isi propune sa incurajeze donarea de sange. Campania se va desfasura in perioada 14 – 21 iunie, in principalele orase cu restaurante Subway. Astfel, locuitorii urmatoarelor orase sunt asteptati la centrele de transfuzie: Alba Iulia, Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Deva, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava si Timisoara.

Campania marcheaza Ziua Mondiala a Donatorului de Sange, sarbatorita anual in intreaga lume pe 14 iunie. Astfel, restaurantele Subway din Romania se alatura in premiera acestui fenomen global, initiat in 2004 de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Anul acesta campania OMS se axeaza pe donarea de sange in situatii de urgenta, cand omul impresionat se intreaba cum poate ajuta. Drept urmare, sloganul ales al campaniei este: Don’t wait until disaster strikes – What can you do? Give blood. Give now. Give often.

Campania “Hai sa salvam vieti impreuna” nu este doar despre ziua de 14 iunie. Ne dorim ca aceasta campanie sa fie promotorul unei suite de initiative care sa evidentieze importanta vitala a donarii de sange”, a declarat Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona Bucuresti-Ilfov.

Pe 14 iunie, brandul Subway isi incurajeaza fanii sa se prezinte la centrele de transfuzie din orasele implicate in campanie. Cei care vor dona sange in aceasta zi vor primi un voucher cadou cu valabilitate de o saptamana, pentru perioada 14 – 21 iunie.

In Bucuresti, campania se va desfasura pe parcursul a doua zile: pe 14 iunie la centrul de donare amplasat in cadrul Spitalului Universitar si pe 15 iunie la centrul din str. Constantin Caracas numarul 2.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.