SUBWAY Romania a donat peste 4000 de sandwich-uri, cu ocazia World Sandwich Day

Subway World Sandwich Day 2019Subway Romania a donat, cu sprijinul celor doua ONG-uri partenere – O Masa Calda si Banca pentru Colectarea si Distributia Alimentelor, peste 4.000 de sandwich-uri, celor peste 3.500 de beneficiari ai acestora din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Printre beneficiari se numara persoane fara adapost, copii si adulti cu dizabilitati, copii gazduiti de centrele sociale sau cu o situatie materiala precara si batrani internati in centre de tratament sau azile.

Donatia are loc in cadrul unor evenimente speciale care aduc impreuna angajati Subway, influenceri si membrii ai comunitatilor locale.

„Pentru mine, in calitate de antreprenor, este esential sa vad ca o parte din ceea ce imi ofera afacerea mea, se intoarce la oamenii din comunitate. Nu puteam sa ma alatur decat unei retele care are ca valoare centrala grija pentru oameni. Si acesta este motivul pentru care am ales sa ma alatur echipei Subway Romania. Iata ca, la 7 ani de deschiderea restaurantului, ne leaga aceeasi pasiune – aceea de aduce bucurie tuturor oamenilor din comunitatile locale. Si ca sa subliniem aceasta misiune, de trei ani ne implicam in initiativa World Sandwich Day, lucrand cu entuziasm pentru a oferi o masa proaspata copiilor, batranilor si tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat Andrei Trifan, Business Development Agent Subway Romania pentru zonele din afara Bucuresti-Ilfov.

Prin initiativa World Sandwich Day, dezvoltata sub motto-ul Crestem impreuna, Subway Romania le multumeste comunitatilor locale si isi arata recunoasterea fata de acestea pentru sustinerea acordata companiei in dezvoltarea sa pe piata locala.

Despre initiativa Subway World Sandwich Day

  • Initiativa World Sandwich Day a fost lansata in Romania in 2017 si in prezent se afla la a treia editie.
  • Peste 6.000 de sandwich-uri au fost donate in cei trei ani in Bucuresti si Cluj-Napoca
  • Peste 5.500 de beneficiari ai asociatiilor O masa calda si Banca pentru Colectarea si Distributia Alimentelor au primit o masa gustoasa si proaspata de la lansarea initiativei si pana in prezent.
  • Anul 2019 marcheaza al treilea an consecutiv de colaborare sustenabila cu Asociatia O Masa Calda si primul an in care Subway Romania se alatura cauzei Organizatiei Banca pentru Colectarea si Distributia Alimentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.