TAROM sarbatoreste Ziua Olimpica prin miscare in aer liber

Compania TAROM, transportatorul oficial al lotului care ne va reprezenta la Jocurile Olimpice de la Londra, si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, organizeaza pe 25 mai, crosul „Ziua Olimpica”. Competitia va avea loc in Parcul Tineretului, startul urmand a fi dat la ora 10, de la intrarea Parcului din fata Colegiului National Gheorghe Sincai. Crosul se va desfasura pe trei categorii de varsta, pe distante diferite. Scoala care va avea la start cel mai mare numar de participanti va primi o cupa din partea organizatorilor.

Competitorii cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani urmeaza sa parcurga un traseu de 1.800 m pe aleile principale asfaltate ale parcului, iar cei cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani vor avea de parcurs o distanta de 3,5 km, pe langa lacul din incinta parcului, la fel ca si alergatorii de la categoria Open, unde nu exista nicio limita de varsta.

Toti participantii la cros vor primi cate un tricou, iar primii trei clasati de la fiecare categorie de varsta, atat la feminin cat si la masculin, se vor putea bucura de recompense suplimentare. Cei care vor trece primii linia de sosire vor castiga cate o bicicleta. Ocupantii pozitiilor secunde vor primi cate o pereche de role, iar cei care se vor clasa pe locul al treilea vor obtine cate o racheta si un set de mingi de tenis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.