TAROM sustine pregatirea profesionala a viitorilor specialisti in aviatie

taromCompania TAROM si Colegiul Tehnic de Aeronautica “Henri Coanda” au incheiat un protocol de colaborare pentru efectuarea pregatirii practice a elevilor din invatamantul liceal si profesional. Compania sustine astfel pregatirea profesionala a viitorilor specialisti in aviatie pe urmatoarele specializari: tehnician instalatii de bord (18 elevi), tehnician aviatie (19 elevi), tehnician aviatie (20 elevi), tehnician instalatii de bord (22 elevi), tehnician aviatie (40 elevi). La sfarsitul stagiilor de pregatire practica, elevii vor primi de la compania TAROM un atestat de practica care le va fi de mare ajutor in vederea angajarii lor in domeniu.

Christian Heinzmann_Director General Executiv_ TAROM“Compania TAROM a initiat proiectul pentru pregatirea profesionala a viitorilor specialisti in aviatie pentru a incuraja tinerii care doresc sa dobandeasca o specializare, o meserie respectata si extrem de frumoasa. In aceeasi masura, compania TAROM doreste sa se implice in formarea viitorilor specialisti pentru a ne asigura forta de munca pe viitor. Ne dorim ca oamenii care vor iesi la pensie din aceasta companie sa fie inlocuiti de altii cu aceleasi calitati: profesionalism, dedicare, pasiune si seriozitate”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Stagiul de practica este de doua saptamani pe an pentru fiecare specializare, cate o saptamana in fiecare semestru. La finalul stagiului de pregatire, cadrul didactic de la liceu, impreuna cu tutorele TAROM evalueaza nivelul de dobandire a competentelor de catre practicant pe baza fisei de observatie/evaluare a unei probe orale si a unei probe practice.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.