TAROM va transporta echipa olimpica la Jocurile Olimpice de la Londra

Tarom este transportatorul oficial al Echipei Olimpice a Romaniei, mai exact atat a componentilor lotului olimpic roman care vor face deplasarea in acest an la Jocurile Olimpice de la Londra, cat si a oficialilor si staff-ului tehnic.  In acest sens a fost semnat un parteneriat intre Tarom si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Ca o recunoastere in plus a performantelor sportivilor romani, in perioada 15 aprilie – 31 august 2012, Clasa Business a companiei Tarom va purta numele de Clasa Olimpica, pe toate cursele companiei . Mai mult, fiecare pasager al Clasei Olimpice va primi din partea Tarom o medalie olimpica simbolica, devenind astfel sustinator oficial al echipei olimpice romane.

„Parteneriatul cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman ne onoreaza. Suntem mandri ca suntem transportatorul echipei olimpice a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra si ca putem participa la sustinerea performantei sportivilor nostri. Acest parteneriat este o dovada a recunoasterii si aprecierii Tarom a performantelor  si valorile romanesti”, a declarat Gabriela Bordea, director  general al TAROM.

In acelasi interval, toti pasagerii care vor calatori la Clasa Olimpica vor participa automat la o tragere la sorti care va avea loc la inceputul lunii septembrie, castigatorul urmand sa primeasca doua bilete de avion gratuite pe o cursa a companiei Tarom.

„Colaborarea cu TAROM a fost intotdeauna un succes de aceea suntem incantati ca spre Londra vom zbura cu aeronavele acestei companii. Salutam de asemenea initiativa TAROM de a denumi, chiar daca pe o perioada de cateva luni, Clasa Bussines – Clasa Olimpica, pentru ca astfel elita, nu numai cea din sport, va capata valente olimpice”, a declarat Octavian Morariu, presedinte al COSR.

Jocurilor Olimpice 2012 se vor desfasura la Londra, in perioada 27 iulie – 12 august.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.