TeamNet a dat startul inscrierilor in programul de internship pentru studenti

Pana pe 28 februarie masteranzii si studentii in an terminal de la facultati cu profil tehnic se pot inscrie in programul de internship organizat de TeamNet, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii IT&C de pe piata din Romania. In aceasta sesiune sunt disponibile noua locuri, alte 20 de locuri fiind disponibile pana la sfarsitul anului. Rezultatele selectiei sa fie comunicate in luna martie. Vor fi luati in considerare doar candidatii care au absolvit toate examenele din primii doi ani de studiu, cu un background puternic in matematica, statistica si algoritmi si cunostinte elementare de design al bazelor de date relationale si de programare intr-un limbaj larg utilizat, la care se adauga abilitati de comunicare si de rezolvare a problemelor.

„Am obtinut rezultate foarte bune cu programele de internship organizate in anii trecuti. Am reusit sa identificam candidati cu un potential ridicat care ulterior s-au specializat rapid intr-un anumit domeniu. Tocmai de aceea, 85% dintre participanti au fost cooptati pentru joburi permanente in cadrul companiei”, a declarat Bogdan Nedelcu, Solutions Manager TeamNet.

Candidatii au posibilitatea de a lucra part time sau full time, pentru o perioada de trei luni, alaturi de o echipa specializata in domeniile pe care le studiaza in facultate, de la programare Java si Net, pana la administratea bazelor de date si analiza de business. In plus, pe toata perioada stagiului, studentii interni vor primi o sponsorizare lunara.

Prin intermediului programului de internship, TeamNet a identificat si a pregatit viitorii specialisti din industria de IT&C. Din anul 2010 pana in prezent, 150 de studenti si masteranzi cu rezultate scolare exceptionale au fost interni in cadrul TeamNet.

Programul de internship face parte din platfoma academica Think’n’Do, lansata de TeamNet. In cadrul acestei platforme sunt incluse si o serie de programe de cercetare academica, cum ar fi competitia Eye in the Sky, prin intermediul careia studentii au oportunitatea de a beneficia de tehnologia UAV (Unmanned Aerial Vehicle) pentru a realiza o cercetare pe care o pot integra in lucrarea de diploma. Un alt proiect academic este Sky Senzor, care consta in dezvoltarea de aplicatii hardware si software pe baza imaginilor video obtinute cu ajutorul senzorilor instalati pe avioanele de tip UAV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.