TechSoup organizeaza training-ul online: Social media pentru ONG-uri

Reprezentantii ONG-urilor care vor sa invete cum sa comunice mai eficient pot participa la un training online despre social media pentru ONG-uri. Trainingul online este organizat de TechSoup Romania special pentru organizatiile neguvernamentale si va avea loc pe 21 noiembrie, incepand cu orele 18:00. Ligia Adam, consultant comunicare online pentru UNICEF Romania, va impartasi din experienta sa in domeniul social media. In cadrul traininguluicei interesati pot afla cum sa stabileasca si sa mentina o prezenta activa in social media si cum sa atraga donatii din mediul online.

“Peste 6.000.000 de romani folosesc reteaua de socializare Facebook si toti acesti oameni s-ar putea alatura cauzei pentru care militeaza organizatia ta”, spun reprezentantii TechSoup Romania.

TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea. TechSoup Romania a sprijinit cele peste 750 de organizatii neguvernamentale membre ale comunitatii sale sa faca economii de peste 1.400.000 USD in ultimii 3 ani, avand in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.

Pentru inscrierile la training click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.