Tedi deruleaza programul educativ Scoala sigurantei in peste 600 de scoli

TediTymbark Maspex Romania, prin brandul Tedi,  deruleaza, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si cu Politia Romana, programul Scoala sigurantei, adresat elevilor aflati in primul an de studiu. Scopul programului vizeaza informarea copiilor privind potentialele pericole si furnizarea de solutii prin metode educative specifice varstei lor pentru gestionarea acestora. In programul Scoala sigurantei Tedi s-au inscris 645 de scoli din 415 localitati, insumand un total de 30.023 elevi de clasa I.

Mihaela Grelus, director de marketing, Tymbark Maspex Romania„Tedi este preocupat de dezvoltarea armonioasa a copiilor, de procesul de transformare a acestora in adolescenti atenti si responsabili. Alaturi de scoala si familie, consideram utila implicarea noastra in formarea celor mici si vom ramane consecventi in derularea acestui tip de programe”, a declarat Mihaela Grelus, director de marketing, Tymbark Maspex Romania.

Programul se va desfasura pe tot parcursul anului scolar 2015-2016.

„Educarea copiilor in domeniul sigurantei este un proces de durata, care necesita cunostinte, exercitiu si multa implicare, atat din partea parintilor, cat si a invatatorilor. Tocmai de aceea, suntem interesati ca activitatile didactice specifice formarii abilitatilor de viata sa fie cat mai prezente in scolile din Romania. Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice sustine programul Scoala sigurantei si il apreciaza ca fiind foarte util in directia cresterii sigurantei elevilor atat la scoala si acasa, cat si in spatii rutiere, sociale, de timp liber si virtuale”, a declarat Rodica Diana Cherciu, inspector general in cadrul Directiei Generale Invatamant Preuniversitar, Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Politia Romana va fi prezenta in cadrul programului prin delegarea mai multor angajati care vor informa copiii despre potentialele pericole si le vor oferi solutii privind gestionarea acestora.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.