TELEKOM: „Cea mai mare ora de sport” va avea loc pe 6 august in Mamaia

Cea mai mare ora de sport Mamaia 2015Caravana campaniei „Miscarea face bine” powered by Dolce Sport va ajunge la Mamaia pe 6 august, cand iubitorii de sport vor putea participa la cea de-a 6-a editie a evenimentului „Cea mai mare ora de sport”.  Evenimentul organizat de Telekom Romania, Smart Atletic si Getfit va avea loc in Piateta Perla, incepand de la ora 9 si va dura 12 ore. Programul cuprinde clase de fitness precum Fight Klub Khai Bo, Steel Tonic si Combat, Fit Girls, TotalX30 Aerobik, Pump Circiuit Training, Rebound AAS, FreeStyler, Kangoo Jumps si Zumba, sustinute de antrenori experimentati din tara si strainatate.  De asemenea, iubitorii de volei sunt invitati sa participe la un campionat pe echipe, iar cei pasionati de fotbal isi pot testa abilitatea de atacanti, sutand la poarta. Intrarea este gratuita si se va face in limita locurilor disponibile pentru fiecare clasa.  In Piateta Perla vor fi amplasate si corturi unde se pot face gratuit diverse teste medicale, iar cei interesati pot primi recomandari medicale avizate, precum si sfaturi  pentru o alimentatie echilibrata si sanatoasa.

Ruxandra_Voda_Corporate_Affairs_Senior_Manager_COSMOTE_Germanos_RomaniaCea mai mare ora de sport este un eveniment a carui popularitate a crescut natural de la an la an.  In 2015 ne-am bucurat de prezenta a aproximativ 20.000 de participanti si spectatori la cele trei evenimente organizate, iar anul acesta am depasit acest numar dupa editiile de la Bucuresti si Brasov. La Mamaia asteptam cu drag alte cateva mii de entuziasti, iubitori ai unui stil de viata sanatos”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare, Telekom Romania.

Anul acesta, „Cea mai mare ora de sport” sarbatoreste 6 ani de la prima editie si reprezinta cel mai mare eveniment sportiv desfasurat sub umbrela campaniei „Miscarea face bine”. Din 2011, prin intermediul campaniei pro-sanatate „Miscarea face bine” au fost desfasurate si sustinute zeci de evenimente sportive, numarul acestora crescand de la an la an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.