Telekom: Inscrierea proiectelor in programul Teimplici.ro s-a prelungit pana pe 18 ianuarie 2019

TeimpliciTelekom Romania a decis prelungirea perioadei de inscriere in concursul de proiecte Teimplici.ro, pana la data de 18 ianuarie 2019, inclusiv.

Prin editia de anul acesta a concursului, Telekom isi propune sa identifice si sa finanteze cu granturi de pana la 30.000 euro initiative ale organizatiilor non-guvernamentale care au ca scop reducerea abandonului scolar in randul tinerilor cu varste intre 12-20 de ani, din mediul urban.

Valoarea totala a finantarilor acordate prin concursul de proiecte este de 60.000 de euro.

Contributia organizatiei beneficiare trebuie sa fie de minimum 10% din valoarea bugetului solicitat ca sponsorizare din partea Telekom, care se adauga la bugetul total al proiectului. 

Se pot inscrie in concurs organizatiile non-guvernamentale care indeplinesc cumulativ cerintele specificate in regulamentul competitiei.

Fiecare organizatie poate inscrie in competitie maximum doua proiecte in calitate de participant direct si are dreptul de a fi nominalizat ca partener al altor aplicanti in alte doua proiecte. Parteneriatele pot fi incheiate cu alte organizatii non-guvernamentale sau institutii publice (scoli, inspectorate scolare, primarii etc.).

Sunt eligibile proiectele sau etape ale unor proiecte aflate in implementare de cel mult 1 an, care:

  • au scop si obiective specifice clar formulate, masurabile, realiste si bine definite in timp;
  • se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada februarie – decembrie 2019 si au o durata de minimum sase luni consecutive;
  • vizeaza colaborari cu diversi stakeholderi (institutii publice – scoli, inspectorate scolare, primarii etc., alte ONG-uri, companii, actori internationali);
  • folosesc solutii tehnologice sau introduc noi tehnologii care ajuta la implementarea cat mai eficienta a proiectului, scalarea sa sau maximizarea impactului (de exemplu, crearea de platforme educationale, aplicatii mobile, cursuri online, consiliere online, cluburi educationale mobile);
  • solicita o sponsorizare de maximum 30.000 euro. Bugetul solicitat include costuri de administrare de maximum 10% si costuri de comunicare de 10% din suma solicitata.
  • sunt sustenabile (proiectul se poate autosustine financiar dupa incetarea finantarii solicitate prin prezentul program si exista capacitatea de a asigura functionarea si intretinerea investitiei dupa finalizare, pentru o durata de minimum sase luni);
  • includ masuri si indicatori de evaluare a impactului.

Proiectele vor fi evaluate in perioada 19 – 23 ianuarie 2019. Vor fi selectate 7 proiecte finaliste, care vor fi sustinute in fata unui juriu, in data de 7 februarie 2019.

Castigatorii editiei 2018 vor fi anuntati in data de 7 februarie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.