Telekom: Peste 800 de alergatori vor lua startul la Semimaratonul Gerar

Semimaratonul Gerar - TelekomPeste 800 de participanti  sunt asteptati sambata, 28 ianuarie, sa participe la Semimaratonul Gerar ce va avea loc in Campusul Universitatii Politehnica din Bucuresti, locul traditional al acestei curse.

Spre deosebire de celelalte editii, in acest an startul  pentru semimaratonul de echipa (21 km) va fi dat la ora 16:00, respectiv 17:45, iar pentru crosul individual (10,8 km), va fi la ora 19:30. Telekom Romania sustine pentru al patrulea an consecutiv Semimaratonului Gerar, competitie care promoveaza alergarea in aer liber, chiar si la temperaturi scazute, in conditii extreme.

Probele de semimaraton sunt adresate echipelor formate din trei alergatori (trei barbati pentru clasamentul masculin – primul start, doua femei si un barbat/doi barbati si o femeie pentru clasamentul mixt sau trei femei pentru clasamentul feminin – al doilea start).

Ruxandra_Voda_Corporate_Affairs_Senior_Manager_COSMOTE_Germanos_RomaniaMa bucur ca si in acest an iubitorii de alergare vor avea parte de o competitie care ii provoaca, mai ales ca gradul de dificultate a crescut, cursa urmand sa aiba loc pe timp de seara.  Gerar este mai mult decat o poveste a performantei individuale in conditii extreme, este un moment al bucuriei de a trai sanatos si activ, de a cultiva binele si a promova valorile comunitatii”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare Telekom Romania.

Pentru ca organizatorii si sustinatorii sunt preocupati si de protejarea mediului, a fost adoptata o strategie eco-friendly, care sa reduca numarul de deseuri, in special a celor de hartie: inregistrare electronica in concurs, ambalaj reutilizabil pentru kitul de participare si reducerea folosirii produselor din hartie din zona sportexpo a concursului.

Semimaratonul Gerar este organizat de catre Asociatiile Club Sportiv Ro, Club Maraton si People for Sport Romania, impreuna cu Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti si Asociatia Bucharest Running Club.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.