TELEKOM: Record mondial pentru o stafeta de 12 ore in cadrul „Celei mai mari ore de sport”

Cea mai mare ora de sport Brasov 2016In cadrul evenimentului din Bucuresti a “Celei mai mari ore de sport”, organizate de Telekom Romania si Smart Atletic, 926 de alergatori de toate varstele au contribuit la obtinerea unui nou record mondial. Distinctia a fost primita pentru “Cei mai multi oameni care au alergat 100 de metri intr-o stafeta de 12 ore (outdoor) ”, conform World Record Academy. Acestia au alergat in total 154 de km intr-un interval de 12 ore. In plus, pentru fiecare participant inscris la stafeta, Fundatia Telekom Romania a donat cate 1 euro pentru sustinerea cauzelor caritabile asociate evenimentului – Galantom, Scoala de Valori si Magicamp.

Dupa evenimentul din Bucuresti, caravana Miscarea face bine  ajunge la Brasov pe 9 iulie, cand iubitorii de sport vor ocupa Piata Sfatului, timp de 12 ore, pentru a lua parte la cea de-a sasea editie a “Celei mai mari ore de sport”.

Evenimentul va avea loc in intervalul 9:00 – 21:00 si va cuprinde:

  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din tara si din strainatate: RealRyder- biciclete, OneKor NRG, – step aerobic, Zumba, Steel Programs, Kangoo, TotalGym – Functional Training, Boot camp si Shooting Gate pentru pasionatii de fotbal.
  • Kids BikeSchool – zona speciala de poligon pentru copii, unde cei mici vor invata, alaturi de instructori specializati, tehnici de mers pe bicicleta si reguli de circulatie si de siguranta in trafic.
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu doua probe, in bucla cu start in Piata Sfatului:

–              4 km, pentru cei care vor sa descopere bucuria alergarii,

–              7 km, cu 340 m diferenta de nivel, pentru alergatorii de cursa mai lunga si care nu se tem de inaltimi si catarari.

Si de aceasta data miza este dubla: participantii la cros vor alerga pentru sanatatea lor si pentru bolnavii cu afectiuni incurabile ingrijiti si sustinuti de HOSPICE Casa Sperantei. Pentru fiecare participant care va alerga la cros, Fundatia Telekom si Smartatletic vor dona cate 4 euro cauzei caritabile a evenimentului.

In ultimii doi ani, prin intermediul Fundatiei Telekom Romania, fondurile stranse din taxele de participare la celelalte editii ale crosului caritabil au fost folosite pentru procurarea de medicamente necesare copiilor bolnavi de cancer.

Dupa Bucuresti si Brasov, al treilea eveniment “Cea mai mare ora de sport” din cadrul editiei din acest an va avea loc la Mamaia, pe 6 august.

„Cea mai mare ora de sport” este un festival de fitness si sport, parte a campaniei “Miscarea face bine” powered by Dolce Sport si pusa in scena de Telekom Romania, Smartatletic si GetFit. Partenerii evenimentului sunt: Aqua Carpatica, Ciuc Natur Radler si Eisberg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.