Telekom Romania a desemnat cei cinci castigatori ai programului „Bursele Telekom”

Castigatori Bursele TelekomTelekom Romania a stabilit cei cinci studenti castigatori ai celei de-a noua editii a programului „Bursele Telekom”.

Acestia sunt: Livia Magureanu, Ana-Maria Milcu, Sara Petres, Stefan Sovea si Bogdan Gabriel Draghici.

Tinerii vor primi cate o bursa lunara in valoare de 1.900 de lei pentru rezultate academice exceptionale.

Editia de anul acesta a programului „Bursele Telekom” s-a adresat studentilor aflati in anul I de studiu intr-o institutie de invatamant superior din Romania, invatamant la zi, profil real, la specializarile automatica si calculatoare, cibernetica, informatica, matematica, inginerie electrica, electronica, telecomunicatii sau tehnologia informatiei.

Florina Serban - TelekomIn fiecare an, prin programul „Bursele Telekom” descoperim tineri exceptionali, care ne impresioneaza prin dorinta de a face performanta in educatie, prin ambitia de a-si construi un parcurs profesional inca din primii ani de facultate, dar si prin responsabilitatea si spiritul civic de care dau dovada prin implicarea in proiecte extracurriculare. Generatia digitala este foarte bine pregatita, curioasa sa descopere si sa inoveze, ceea ce face ca misiunea juriului sa fie extrem de dificila in alegerea castigatorilor. Multumim participantilor pentru incredera acordata acestui program si juriului pentru implicare”, a declarat Florina Serban, Expert Responsabilitate Corporativa, Telekom Romania.

Anul acesta s-au inscris in competitie 75 de tineri, din care juriul a ales 10 finalisti si 5 castigatori in urma interviurilor de selectie.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.