Telekom Romania invita iubitorii de sport sa ia startul la o noua editie a Semimaratonului Gerar

Semimaratonul Gerar - TelekomPeste 700 de pasionati de miscare sunt asteptati sa ia startul la cea de-a sasea editie a Semimaratonului Gerar, un eveniment de traditie printre alergatorii din Romania si totodata prima competitie de alergare a anului. Competitia se va desfasura pe 31 ianuarie, ultima duminica din luna, in campusul Universitatii Politehnica din Bucuresti. Semimaratorul Gerar este sustinut de Telekom Romania, ca parte a campaniei pro-sanatate „Miscarea face bine”, si are drept scop promovarea alergarii in aer liber, indiferent de anotimp sau de conditiile meteorologice. Prin intermediul campaniei pro-sanatate „Miscarea face bine”, lansata in anul 2011, zeci de evenimente sportive au fost desfasurate si sustinute, numarul acestora crescand de la an la an.

Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager COSMOTE & Germanos Romania1La fiecare noua editie a Semimaratonului Gerar constatam cu bucurie faptul ca in Romania exista multi oameni activi, care practica sportul din convingere, chiar si in aceasta perioada a anului. Cu totii avem un lucru in comun: credem cu adevarat ca miscarea face bine, oriunde si oricand. Ii invitam din nou sa ia startul alaturi de noi, sa ofere un model de echilibru, sanatate si energie si sa arate romanilor ca alergarea poate fi practicata cu succes atat individual, cat si in echipa”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare, Telekom Romania.

Editia de anul acesta propune participantilor doua probe: cros ELTH (10,8 km) si semimaraton (21 km), cu doua starturi diferite. Proba de cros este destinata participantilor individuali, in timp ce probele de semimaraton se adreseaza echipelor formate din cate trei alergatori (trei baieti pentru clasamentul masculin – primul start, doua fete si un baiat/doi baieti si o fata pentru clasamentul mixt sau trei fete pentru clasamentul feminin – al doilea start). Cei care doresc sa participe in competitie trebuie sa aiba varsta de minimum 18 ani si sa se inscrie pe website-ul dedicat evenimentului, www.gerar.ro.

Semimaratonul Gerar este organizat de Asociatiile Club Sportiv „RO Club Maraton” si People for Sport Romania, impreuna cu Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti si Asociatia Bucharest Running Club.

Mai multe detalii despre eveniment, inscrieri si regulament sunt disponibile AICI

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.