Telekom Romania: Miscarea face bine ajunge cu Cea mai mare ora de sport la Brasov

Telekom- Miscarea face bine 2017Caravana Miscarea face bine, powered by Dolce Sport si sustinuta de Telekom Romania, ajunge la Brasov, pe 8 iulie, cand pasionatii de miscare in aer liber vor ocupa Piata Sfatului, timp de 12 ore, pentru a lua parte la “Cea mai mare ora de sport”, editia a VII-a. 

Festivalul de sport si sanatate Cea mai mare ora de sport se intinde pe parcursul a doua luni de vara, in 3 orase din Romania (Bucuresti, Brasov si Mamaia), cu cate 12 ore de miscare in fiecare oras.

In cadrul festivalului se desfasoara o multime de activitati sportive: clase de fitness gratuite sustinute de traineri renumiti din tara si de peste hotare, mici campionate de fotbal sau tenis de masa si crosuri caritabile, dar sunt si zone dedicate unde participantii isi pot testa sanatatea cu ajutorul unor aparate specializate.

 

Ruxandra_Voda_Corporate_Affairs_Senior_Manager_COSMOTE_Germanos_RomaniaPrin acest festival de sport, Telekom promoveaza un stil de viata sanatos in cele mai populare regiuni din tara, ca parte a strategiei de responsabilitate sociala a grupului. Ne bucuram sa remarcam faptul ca numarul de participanti creste de la an la an, ceea ce confirma succesul demersului nostru si dorinta romanilor de a trai sanatos”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Evenimentul din Brasov este unul dintre cele mai vibrante intrucat are loc intr-o zona frumoasa si incarcata de istorie. Programul va cuprinde:

  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din tara si din strainatate: Steel Programs, Kangoo Jumps, Functional Training, Barre Fitness, Zumba, OneKor Energy, Functional Step, FightKlub Khai Bo si multe altele;
  •  Shooting Gate si tenis de masa
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu doua probe, cu start din Piata Sfatului: 4 km, pentru cei care vor sa descopere bucuria alergarii si 7 km, cu 340 m diferenta de nivel, pentru alergatorii de cursa mai lunga si care nu se tem de inaltimi si catarari.

Cea mai mare ora de sport – clase de fitness

Pe langa clasele de fitness, pe parcursul celor 12 ore vor functiona si clase de Real Ryder (biciclete stationare), dar si screening-uri de depistare a sindromului de moarte subita cardiaca oferite de BTL Romania Aparatura Medicala, singurii din lume ce detin echipamente specializate.

Cel mai premiat echipament la nivel mondial din domeniul esteticii medicale va putea fi testat sambata la Brasov, Piata Sfatului, in cadrul evenimentului Cea mai mare ora de sport. BTL Exilis EliteTM este un sistem destinat esteticii medicale care ofera cea mai avansata tehnologie de radiofrecventa non-invaziva pentru remodelare corporala, lifting al zonelor laxe si rejuvenare faciala, cu rezultate vizibile si de lunga durata.

De asemenea, reprezentantii de la Crucea Rosie Romana, prin filiala din Brasov, vor fi prezenti cu un cort de prim ajutor dotat cu pat, defibrilator si materialele necesare desfasurarii activitatii medicale (truse medicale complete, targa mobila pentru cautare si salvare a victimelor, oxigen, medicatie si aparatura de urgenta). Voluntarii si personalul acreditat vor tine demonstratii de prim ajutor pe parcursul intregii zile.

Participarea la toate activitatile este gratuita. In plus, participantii la clase pot castiga si numeroase premii sportive, portii sanatoase de mancare si alte cadouri oferite de partenerii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.