Telekom Romania ofera burse pentru pentru 10 tineri cu potential de lideri

bursele-telekom-2016-vizualTelekom Romania a lansat cea de-a saptea editie a programului “Bursele Telekom”, pentru 10 studenti. Valoarea fiecarei burse este de 11.250 lei, acordata in transe lunare pe durata anului universitar curent. Programul “Bursele Telekom” intentioneaza sa identifice tineri cu potential de lideri, pasionati de domeniul pe care si l-au ales pentru studii, cu rezultate scolare foarte bune si obiective de cariera foarte clare, care s-au facut remarcati prin proiecte extracurriculare si activitati de voluntariat.

Ca si pana acum, selectia beneficiarilor celor 10 burse se va face in doua etape: depunerea dosarelor si sustinerea interviurilor. Candidatii eligibili sunt studentii cu varsta maxima de 30 de ani, inscrisi in anul I de studiu la cursurile la zi ale unei institutii acreditate de invatamant superior de stat din Romania. Depunerea dosarelor va avea loc pana pe 10 noiembrie, inclusiv.

In intervalul 21-22 noiembrie se vor desfasura interviurile cu cei 20 de finalisti alesi in prima etapa in urma carora vor fi selectati cei 10 castigatori ai editiei 2016 a “Burselor Telekom”, care vor fi anuntati pe data de 25 noiembrie.

Ruxandra_Voda_ Director Comunicare grupul Telekom RomaniaSprijinirea excelentei in educatie este unul din pilonii strategiei de responsabilitate corporativa a Telekom Romania, iar implementarea programului Bursele Telekom, pentru al saptelea an consecutiv, reflecta angajamentul companiei in aceasta directie. Anul acesta am decis sa facem un pas mai departe si am suplimentat numarul total de premii care vor fi oferite la finalul programului”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare grupul Telekom Romania.

Juriul cu care se vor intalni finalistii este format din Mihaela Perianu (fondator si Managing Partner la AIMS Human Capital  si fondator si Managing Partner la Dale Carnegie Training), Cristina Bazavan (jurnalist si blogger), Sorin Psatta (Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti si Director de Strategie al Graffiti BBDO Romania), Alina Luca (coordonator senior Comunicare Interna, evenimente si responsabilitate corporativa in cadrul Telekom Romania), Daniela Samsonescu si Dan Alexandru Toc, fosti bursieri Telekom Romania.

De la initierea programului si pana in prezent, peste 2.400 de tineri s-au inscris in competitie, 95 dintre acestia beneficiind de sprijin financiar din partea Telekom Romania.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.